paulakp 0 Napisano Luty 1, 2006 Dzis bylam u lekarza gin i zapisal mi Regulon chociaz prosilam o Cilest(lekarz powiedzial ze zapisze mie te ktore on chce ) kiedys bralam Cilest ale bylo to 6 lat temu Mam pytanie czy lepiej brac Regulon czy Cilest Zaznaczam ze mam problemy z tradzikiem Pozdrawiam Prosze o odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tosia12345 Napisano Luty 1, 2006 tego nie wiesz co lepiej brac bo to zalezy jak zareaguje Twoj organizm na dana tabletke, oba sa o takim samym dzialaniu antykoncepcyjnym i indywidualnie organizm zareaguje. a jesli problem z tradzikiem masz to yasmin i Diana polecane sa. Ja biore Ciles w sumie i dobrze znosze, ale sie tym nie sugeruj, mam maly tradzik na brodzie ale zwalczam go kosmetykami a nie tymi tabletkami bo na tradzik nie pomagaja. powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Regulon jest Napisano Luty 2, 2006 "lzejszy". Cilest ma więcej etynoestradiolu (czy jak sie to pisze). Mi nie pomógł Cilest na trądzik, regulon sprwawił tyle, że wyskakiwało mi mniej niespodzianek, ale też cera nie zrobiła sie rewelacyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość regulo fuuuujjj Napisano Grudzień 17, 2006 REGULON O NIEEEEEEEEEE! po nim z każdego dnia miałam więcej pryszczy chociaż wczesniej nie miałam kłopotów z cerą a okres miałam tak obfity że koniec świata. Cilest mi pomógł na szczęście ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka96 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Bralam Regulon pol roku i przez caly ten okres zle sie czulam. Odkad lekarz zmienil mi go na Cilest wszystkie nie przyemne objawy zniknely :) wszystko zalezy od organizmu kobiety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edziaczek Napisano Luty 1, 2007 Racja! Wszystko zależy od organizmu! JA biorę Regulon i wszystko jest ok. Przed okresem nie boli mnie brzuch, okres jest mniej obfity i krótszy (zawsze miałam 7 dni a teraz mam 4/5) I również mam problem z trądzikiem ale zauważyłam, że już coraz mniej mi tych okropieństw wyskakuje, Prawie, żę wogóle! Jak dla mnie to REGULON jest zaje..sty :) pozdrówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maaartusia88 Napisano Październik 12, 2007 Byłam dziś u lekarza i po 3 msc przyjmowania regulonu zmienil mi go na cilest i nie wiem czy go brac. po regulonie zadnych nudnosci czy boli wszystko w porzadku. co robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewika Napisano Kwiecień 28, 2008 Regulon jest dobry na trądzik, wiem bo biorę od 2lat a mialam paskudną cerę i nic nie pomagało. a obecnie nie moge narzekac. plecki i dekolt tez ładne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mrozek_2010 Napisano Luty 20, 2010 Czesc, sprzedam cilest . Mam 3 listki,ważn. lipiec 2011 . mail: lindt5@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach