Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margaret Astor

pytajacapytajaca

Polecane posty

Gość Margaret Astor

mam 21 lat i BARDZO spodobal mi sie podklad Margaret Astor lift cos tam zaznaczylam wiek bo zwiazany jest on z moim pytaniem, czy nie wydaje wam sie, ze jestem za mloda na kosmetyki z serii liftingujacej, a moze on wcale nie ma takich wlasciwosci bardzo prosze o wypowiedzi

Ja też ma 21 lat i też strasznie mi się podoba jak wygląda na cerze:) Ja go używam, mam nadzieję, że nie postarzeje się przedwcześnie;)

Gość pytajacapytajaca
dziekuje effka, moze jednak zaryzykuje, jeszcze nie kupilam, ale kusi bardzo, napisz prosze czy dobrze kryje i w ogole

Ogólnie jest świetny. Ostatniego czasu pełno było jego próbek w gazetach, więc może uda Ci się takową gdzieś znaleść i wypróbować. Po jego użyciu cera jest gładziutka i tak jakoś inaczej wygląda, tak świeżej. Moja mama nawet zauważyła, że jakoś inaczej wyglądam. Więc efekty są zauważalne gołym okiem:) Raczej nie zostawia śladów. Tylko wiesz co, zastanawiam się, czy naprawdę w naszym wieku wskazane jest stosowanie takiego typu podkładów:)

Gość pytajacapytajaca
z tego co wiek, kremy "tego typu" powinno sie uzywac od 25 roku zycia, poczytam dokladnie jaki jest sklad, cos czuje, ze panie w drogerii wcisna wszystko byle bylo drogie, dlatego pytalam tutaj dziekuje bardzo:)