Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia****

Jak rano wstane wygladam okropnie!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kasiunia****

wygladam wtedy naprawde przeje.. potrzebuje ok.godziny zeby zrobic sie na lolote turbo,kurczy byscie mnie teraz widzieli! jak burak,ale czego to kosmetyki zludzi nie zrobia;) tez tak macie laski?

Gość kasiunia****
lolite mialam na mysli:)

Gość współczucia
musisz byc niezłym pasztecikiem skoro potrzbujesz kosmetyków aby dobrze wyglądać. ciekawe jak reaguje twój facet widzac cie po przebudzeniu - a może juz uciekł? hehehe na szczescie nie wszystkie "laski" mają tak ciężko jak ty

Gość kasiunia****
nie mam faceta bo go wyrzucilam,wkurzal mnie przytulek sobie z mojej chaty zrobil! on mnie nie widzial bez makijazu bo ....

Gość a ja____________
wcale nie wyglądam zle po przebudzeniu i tez ci współczuje. wiadomo ze nie wygladam rano najlepiej, ale wystarczy ze przemuje twarz wodą, zejdzie ze mnie to "zaspanie" i czuje sie dobrze. nie mam oporów zeby facet widział mnie po przebudzeniu, nie potrzebuje tony kosmetyków. wyglądam dobrze i w makijazu i bez, a to dlatego ze nie robie sobie makijażu typu "maska" czy klown. i żal mi dziewczyn których dobry wygląd zależy od najnowższego podkładu Astora czy 4 warstw tuszu na rzęsach.

Gość a ja____________
a miałam kolezankę, która w makijazu wyglądała bardzo dobrze, faceci sie gapili, ale nikt jej nie widział nigdy bez makijazu bo była nie do poznania. wyglądała po prostu okropnie, jak kurczak. bez makijazu z domu za nic w świecie nie wyszła, nawet do kiosku który był pod jej domem szła w makijazu. a jakktos odwiedził ja nagle, a ona była nieumalowana to nie otwierala drzwi i udawała ze jej nie ma. jak miała faceta to chodziła spać umalowana ...

Gość kasiunia****
to dlaczego ja tak mam? chodzi mi glownie o to ze widac te niewielkie czerwone plamy po wyciskaniu,jakby ich nie bylo to bym calkiem ok wygladala,ja tez nie potrzebuje tony pudru maluje sie dyskretnie glownie zeby miec ciemniejsza karnacje. ale wiadomo ze oczka ladniej wygladaja jak sa pomalowane,wtedy widac ze mam szmaragdowy kolor abez kredki,cienia i tuszu to sa zwyczajne:( masz jakkies rady? znasz jakies triki? dzieki

Gość a co to za zwiazek
zeby moj mily nie mogl mnie zobac bez makijazu? Nikt rano nie wyglada olsniewajaco, oproc niemowlakow. smutne jest zycie Joan Collins i Twoje. Pozdrawiam.

Gość MAKIJAZ PERMAMENTNY
zainwestuj i po problemie. zawsze oszalamiajaca, a ze czasami nienaturalna?

Gość kasiunia****
wiesz jak mieszkalam z moim ex to tez sie malowalam na noc tzn kredka tusz to podstawa.blyszczyk tez a na tych plamach musialam miec korektor i do tego troche bronzingu dla ozywienia karnacji. czy ja nie przesadzam czy brak mi samoakceptacji? przeciez sa ludzie z okropnym tradzikiem a ja mam tylko plamy wiec chyba nie powinnam przesadzac doradzcie cos zle sie czuje jestem jak 2 osoby-ta ladniejsze slodka blondi w makijazu i ta zwykla szara gaska bez maku upu ja juz nie moge doliea lapie;(

Gość i tak sie da zyc
?????????????? to niewygodne, niezdrowe dla cery. Chore. Tak masz potezne problemy z samoakceptacja. Spokojniejsza?

Gość lilka milka
a moze zamiast do Rossmana to do kosmetyczki, a jak to nie pomoze to do dermatologa. Szkodzisz sobie jeszcze bardziej. Spanie w makijazu to masakra dla cery.

Gość kasiunia****
dzieki tego potrzebowalam ;(:(:(

Gość kasiunia****
ale te cholerne plamy nie znikaja od niczego:( dlatego sie doluje:( bo gdyby nie one to mialabym normalna cere i bylo nawet ok ona sa glownie na lewym policzku:( poza tym wlosy mi sie strsznie przetluszcaja i musze codziennie rano myc takw ogole to biore pigulki jeanine i nie powinnam miec takich klopotow a tu klops:( doradzcie cos blagam

Gość okwliees
kasiunia**** nic dzienego że rano wygladasz jak potwór skoro na noc się malujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak można isc spać makijażem widocznie jesteś brudasem. Nie myjesz się. A tylko świezośc i czystaoć dodaje piękna. Jak mozesz wyduszac syfy ?? masz po tym czerwone plamy to co wyduszasz non stop codziennie ?? i to pewno majac makijaż na twarzy ??? Syflki usuwa sie u kosmetyczki. Nie umiesz zadbać o to co powinnas, myslisz ze tona makijażu to wszystko zdziała ?? Współczuje, bo ja żle sie czuje w makijazu brudna i brzydka, za to piekniejsza jestem bez !!!!!!

Ja tez jak rano wygladam okropnie a napewno jestem duzo młodsza od Ciebie :( Na szczęscie jeszcze z facetem nie mieszkam ale tez nie wyobrazam sobie gdzies wyjsc bez makijazu i wcale mocno sie nie maluje. Po prostu tak juz sie przyzwyczaiłam.

Gość okwliees
Włosy się przetłuszczają no to myj, jesli potrezba nawet 2 razy dziennie. Każdy myje codziennie i nei narzeka tylko brudasy narzeakają. A przetłuszczajas ie bo pewnei nei dbasz odpowiedznio, chodzisz do fryzjera na jakies parówki , odzywianie ??? Zresztą sama w domu mozesz zadbać nakładając odzywki, maski itp.

Gość a moze te plamy
sa od pigułek? chodziłas na solarium i brałas tabsy? to moze od tego. po wyciskaniu watpie - ma sie zaczerwienienie ale potem on znika, ewentualnie po nadmiernym wyciskaniu mozna miec blizny ale nie plamy...

Gość kasiunia****
ja sie malowalam na noc jak bylam ze swoim facetem ,to bylo tylko miesiac myje codziennie wlosy,ale jak umyje rano to popoludniu juz wygladaja nieswiezo;( dbam o cere a te pryszcze wyskakuje sporadycznie tzn.2 w miesiacu ale ja je z nerwowo tak wygniote ze pozniej chodze z plama pol roku:(

Gość zatrzel sie
trujesz dupe

Gość kasiunia****
okwliees--dzieki ze mnie dolujesz ,tego potrzebowalam,szkoda ze nie jestem taka cudowna jak ty;(

Gość kasiunia****
widzieliscie cameron diaz bez make upu? ona ma takie plamy czerwone na policzku,ja mam cos podobnego ale nie takie duze,to od wyciskania i jak wyskoczy taki hormonalny syf! niby sie wchlonie ale slad po nim zostaje:(

Gość Dziewczyny - Kasiunia
to troll. NIE KARMIC TROLLI

Gość Dziewczyny - Kasiunia
to troll. NIE KARMIC TROLLI

Gość okwliees
Dołuje cię sory. A ja nie jestem cudowna. Polecam psychologa - skoro z nerwów wyduszasz jednego syfa i zostaej plama na 2 miesiace. Moze on też coś poradzi na twoje malowanie na noc, bo to nie jest normalne. A tak wogóle to natura to natura i nie zmienisz tego . Musisz się zaakceptować !!!!!!!! Jak widzisz nawet cameron diaz ma plamy.... jesteśmy wszyscy tylko ludźmi.... Nie widziwiaj. Umyj twarz spryskaj tonikiem nałóż krem i ciesz się żuciem, bo mogłabys miec większe [problemy niz jakas plama !!!! Widzisz ja nie przejmuje sie takim czyms bo tragedia w katowicach to jest problem, a nie makijaż na twarzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRak mi słów na twoje zachowanei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Joanna13
Kasiunia! Wszystkie rano wyglądamy lepeioj lub gorzej. Tak już jest że zabiegi upiekszające i pielęgnujące wymagają samozaparcia i cierpliwości. A piekna błyszcząca cera rano, nie podkrążone oczy, blas bijący z twarzy, włosy od razu w odpowiednim ułożeniu i balsma na skórze....to tylko w erze tak można Trzymaj sie inie poddawaj

Gość okwliees
No właśnie ERA !!! Nastaął era głupich lasek co myślą ze pokonają nature !!!! JESTESMY TYLKO LUDŹMI !!!!!!!

Gość lpw
ALE MASZ PROBL:EM...... u katowice by też taki chciały miec !!!!

Gość Joanna13
Ale co zrobic skoro dziewczyny/kobiety naoglądają sie pism, w których zdjęcia są obrabiabe komputerowo i potem żyja w przekonaniu że świat skłasa się z "idealnie wyglądających" kobiet. Miałam okazję oglądać sibie na takim obrobionym(czytaj zafałszowanym) zdjęciu...no no...nic tylko do gazet