Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrapek

CHRAPANIE PARTNERA SĘDZA SEN Z OCZU

Polecane posty

Gość chrapek

chrapani z oczu spedza mi sen, moj partner tak chrapie ze czasem musze wychodzic spac do drugiego pokoju. jakie sa rady na chrapanie ? sposoby babuni? metody wasze?

Gość Snoreze mu kup

Gość w aptece
Datong -krople

Gość głowa boli od chrapania
nic nie dają,mam ten sam problem-już się pogodziłam że muszą być dwa pokoje choć szlag mnie trafia

Gość podpowiedź
nagraj jego chrapanie, a potem namów na wizyte u laryngologa on skieruje do innego specjalisty jesli bedzie trzeba trzymaj sie:)

Ja praktykuję wędrówke ludów, czyli - zasypiamy razem, a jak mnie obudzi chrapanie, to zasuwam do drugiego pokoju. Nie chcę spać całkiem oddzielnie, ale razem też nie da rady. Nie wynalazłam lepszego patentu, ale może ktoś ma?

Gość glow boli od chrapania
Chyba nie niszczy ,zasypiamy razem a potem szturcham faceta i on wie że musi sie przenieść,no trudno.Ja wiem że laryngolog potrzebny,badania itp ale na to zawsze brak czasu

Gość podpowiedź
tak...brak czasu, dlugie kolejki do lekarzy ale pomysl ile lat tak bedzie medycyna umie sobie z tym radzic

Gość wiki mała
Ja mam to samo. Teraz juz nawet nie zasypiamy razem, niekiedy tak, ale jak mnie obudzi, to mówię, kochanie...i On potulnie idzie do pokoju. Nienawidzę tego

Gość głowa boli od chrapania
no nie wiem czy medycyna umie sobie z tym radzić.to co pokazali w Klanie chyba niekoniecznie jest prawdą poza tym tak czy tak wyleczenie(?) tego cholerstwa to na pewno bardzo dużo zabiegów i kasy a ja i tak kocham mojego chrapacza

Gość pod kreska
moj maz chrapie...na szczescie jest jedna pozycja, na ktorej niw ywdaje z siebie zadnych dzwiekow-caly problem polega na tym, ze ja musze pierwsza zasnac to wtedy nie slysze jego chrapania-gorzej jak jest na odwrot to poprostu meza kopie-on wtedy wie ze ma sie przekrecic na wlasciwy bok i jakos dospie do rana