Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XeniaX

A jaki jest sex Z WODNIKIEM?????????

Polecane posty

Gość XeniaX

Tyle tych topików, a chyba nikt nie wypowiadał się na temat sexu z wodnikiem:) Piszcie! Od jakiegos czasu mam faceta wodnika i zbliza się ten dzien:D Ciekawe jaki będzie?

Gość iwonka00
najlepszy!!! wiem, bo jestem wodnikiem tzn. wodniczka ;)

Gość włóczka
sama jestem wodniczka, nie mam doswiadczen seksualnych z wodnikami, ale w horoskopach pisza ze wodnik seksu nie potrzebuje, moze sie bez niego obyc byle tylko intelektualnie sie dopasowac z partnerem. nie powiem, bo faktycznie intelekt jest bardzo wazny, ale co do seksu, to nie wyobrazam sobie zwizku bez pociagu fizycznego, sama mam dosc "rozwiniety" temperament seksualny;)

a ja jestem wodniczka i moj facet tez i smiem twierdzic ze panowie wodniki sa zjaebisci a wodniczki hmmm roznie to bywa-ale teraz mi sie dostanie ze jade na wlasny \"gatunek\" hihih pozdrawiam

Gość kozica26
Jestem dziewczyna Koziorozcem i musze przyznac,ze moi najlepsi partnerzy seksualni to byli wlasnie panowie Wodniki.Sa czuli ale i wiedza czego chca i czego dziewczyna potrzebuje i jak jej to dac.cenia sobie gre wstepna.Kazde zblizenie jest dla nich bardzo wazne-niezaleznie czy jest to szybki numerek czy wyrafinowana sztuka kochania.Oralne pieszczoty kochaja ponad wszystko-zarowno dawac jak i otrzymywac(ale ktory facet tego nie lubi? ;-)....) Sa zmyslowi,ciepli i skorzy do wspolpracy ;-) Polecam!

Gość mamanginę
Byłam z dwoma wodnikami (oczywiście nie w tym samym czasie ;-) TO były dwa przeciwstawne bieguny: jeden wariat w łóżku, zgraliśmy się świetnie, nie wstydziliśmy się tego robić i o tym mówić, było bosko! Drugi wodnik porażka - po prostu się wstydził! Nawet rano tego nie chciał robić! a więc....