Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynkazzapałkami

straszny ginekolog...

Polecane posty

Gość dziewczynkazzapałkami

Strasznie boję się iść pierwszy raz do ginekologa. Przede wszystkim dlatego, że jeszcze jakieś pół roku temu masturbowałam się. Nie współżyłam nigdy z facetem, ale boję się jak lekarz zareaguje jak podczas badabia wykryje, że się masturbowałam. Czy ktoś też się tak bał ?

Gość bozena7
napewno tego nie wykryje i wątpie zeby pytał o takie rzeczy :) nie bój sie..nie tylko TY sie masturbujesz;]

Gość bez ogonka
masz w pochwie resztki kaszanki, czy co?

Gość Zboczona dziewczynka
A ja zaczelam dosc wczesnie takie zabawy, jeszcze zanim poszlam do komuni no i tak sie balam, nie wiedzialam co robic, bo ksiadz mowil, ze przed sakramentem trzeba absolutnie wszystkie grzechy wyznac... :D Walczylam ze soba z tydzien, ale szatan wygral - nie pisnelam ani slowa :D :D :D

Gość też się bałam ale że powie
że mam brzydką cipke bo pierwszy raz widział ją dorosły facet w sytuacji 2x2 :)

Gość a ja ja ja
A ja się boję, że mnie wyśmieje, bo mi wystają wargi sromowe i to ochydnie wyglada takie jkaby rozciagniete czy to normalne jest?

Gość e tam jak stare
psiochy ogląde to twoje to pikuś i sama przyjemność :) a przynajmniej urozmaicenie codziennej rutyny :)

Gość a ja ja ja
czyli coś z nią nie tak?

DZiewczynko z zapałkami ja też się masturbuję i to b . dużo . Już tak się rozciągnęłam , że doktor myślał że jestem mężatką i pytał się jak często współzyję . A ja jestem dziewicą i jeszcze nie miałam stosunku z mężczyzną ale mu o tym nie powiedziałam . Nie przejmuj się i idź do gina bo zdrowie najważniejsze a nie jakieś tam głupie urojenia .

Gość a ja ja ja
Ale rozciągnięte wargi sromowe czy pochwa? A myślisz ze to będzie dla niego dziwne i może sobie coś pomyśleć? Kidy zobaczy te moje wargi sromowe?

do a ja ja ja . Ginekolog nie takie wargi widział . I niby skąd ma on to wiedzić , że to od masturbacji .

Gość a ja ja ja
Dziękuję Ci podniosłąś mnie na duchu

Gość a ja ja ja
Dziękuję Ci podniosłas mnie na duchu

Gość Dziewczynkazzapałkami
Mnie też podniosłaś na duchu trochę. Bo najbardziej się boję tego jak spyta czy współżyłam, bo przypuszczam, że błonki już nie mam po masturbacji... i co ja mu powiem? że tak sama się rozdziewiczyłam?

Gość powiedz mu
ze przez przypadek kaszanke wlozylas do cipy zamiast do koszyka w supermarkecie "Biedronka"

Nie sadze ze bedzie sie pytal czy wspolzylas bo dla fachowca bedzie oczywiste jak nie masz blony jak sie zapyta to zrob zdziwina mine o co chodzi przeciez jako ginekolog powinien widziec i wcale sie mu nie tlumaczyc

Gość odp
blona moze peknac rowniez jezeli uprawiasz wyczynowo sport i w wielu innych sytuacjach. lekarz zapyta sie czy wspolzylas i odpowiedz zgodnie z prawda. nie boj sie wizyty, to nie jest takie straszne :) niezbyt komfortowe ale nie boli a jest bardzo wazne aby stwierdzic czy nie ma infekcji co moze prowadzic nawet do bezplodnosci. a co wazne nawet jezeli cos bedzie nie tak (czego oczywiscie nie zycze) zawsze moglas to zlapac np. na basenie. tak wiec nie denerwuj sie tylko zapisuj do lekarza.

powiedz mu ze zaczelas wspolzyc i tyle, jak sie wstydzisz ze sama sie pozbylas blony - przy okazji dostaniesz od lekarza fachowe porady jak sie zabezpieczac nie rozumiem poza tym czemu dziewczyny czasem wstydza sie ksztaltow swojej muszelki - dla mnie jak i dla wiekszosci facetow kazda jedna ladnie wyglada. piersi i figura to co innego ale muszelka to muszelka ;) a powiedzcie dziewczyny - wstydzicie sie chodzic na badania zupelnie wygolone?

nie nie wstydzimy:P mój giniu zawsze mówi że fajnie, że młode kobiety są ładnie wygolone i pachnące... przez żadne chaszcze się nie musi przedzierać jak u starych bab...... i narzeka że one potrafią przyjść nie umyte... z włosami posklejanymi upławami i wonią kutra rybackiego..... fuuuuuuuuuuuuuuuuuuu współczuję mu zawodu, którego inni faceci mu zazdroszczą:O:O:O

Gość ----po----
Ja zawsze sie gole żeby sie lekarzowi podobac a on nei raz walnął o jaka pani zadbana to dl amnei ?? hihi

Gość ----po----
Zawsze, jak siadałam na fotelu i rozchylałam nogi to lekarz penetrował moją pochwę palcami w gumowych rękawiczkach. Nie byłoby w tym nic dziwnego, ale on penetrował również moją odbytnicę pomrukując przy tym i śliniąc się jak dziki drapieżny kot. Czasem zapuszczał też swój zwinny i długi język w moją czeluść, delikatnie liżąc szyjkę macicy. To chyba nie jest normalne zachowanie lekarza. Nie to żebym narzekała ale wydaje mi się to dziwne :)

Gość ja chodze do kobiety
facet ginekolog to wedlug mnie zboczeniec zawszejestem wygolona, mam niewiele starsza ode mnie mila pania ginekolog, zawsze sobie poplotkujemy o depilacji o wkladkach itp rzeczach nie wiem jak mozna chodzic do faceta, ktory nie ma pojecia poza ksiazkowym o kobiecej fizjologii:o

Gość gość
Prywatna ginekolog nic nie mowila na to, ze depiluje sie w miejscach intymnych. Panstwowa, do ktorej chodze najczesciej, zawsze mnie okrzyczy. Teraz juz zapuszczam chaszcze przed wizyta:o Nie chce zmieniac lekarki, bo dobra jest, no i za darmo....

Gość ja chodze do kobiety
myszkaruda - wybacz alre chyba moge miec wlasna opinie:o dla mnie to nie jest normalne....... mam znajomych wsrod lekarzy i wiem co faceci ginekolodzy opowiadaja innym facetom o wizytach swoich pacjentek, nie sa to mile rzeczy i nie chodzi wcale o choroby tylko zachowanie kobiet, wysmiewaj sie z niego np ze podziekowala za komplemen albo ze zrobila sie wilgotna lub stanely jej sutki podczas badabia , to tylko przyklady....

Gość ona_Kochać_chce
Hej Chodzę do ginekologa mężczyzny - prywatnie. Długo mi zajęło zanim znalazłam kogoś odpowiedniego, kto mnie nie krzywdzi i zrozumie. Nie wiem, czy potem wyśmiewa się za momi plecami ze mnie, z mego ciała. Wątpie. A jeśli nawet to co z tego?

Gość renton
no pewnie niech sie zboki wami podniecaja co tam

Gość 132137744
ja tez jeszcze nie bylam, ale wybiore na pewno kobiete. Facet to facet i nie chce sie zastanawiac o czym mysli podczas badania :P kiedys rozmawialam z kuzynem, ktory studiuje na AM i wiekszosc facetow wybierajacych specjalizacje ginekologiczna mysli, ze sobie popatrzy dowoli - tym sie kieruje,a nie jakis powolaniem....potem pojawia sie rozczarowanie jak w gabinecie pojawia sie 60-letnia kobieta ze smierdzielem miedzy nogami :)

Gość cent
a po co sie masturbujecie ? Jest tylu facetow chcacych kochac sie z wami, ze az strach.

Gość gość
drogie panie ginekolog to nic strasznego wchodzicie do gabinetu macie wywiad z lekarzem następnie rozbieracie majtki wchodzicie na fotel wkłada wam się palce do pochw następnie jest bolesny moment ponieważ wsadzany jest wziernik co bardzo boli potem ubieracie się ściągacie stanik badane są piersi i na koniec najgorzej ponieważ w pochwe są wszczykiwane zastrzyki co naprawde boli natomiast ja do ginekologa się nie wstydze chodzić

Gość gość
Jakie zastrzyki masz wstrzykiwane w pochwę ? :D:D:D W mózg sobie zrób lepiej zastrzyk :classic_cool: