Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfsdfdfd

Glinka czerwona ... gdzie?

Polecane posty

Gość fdsfsdfdfd

Jakiej firmy najlepsza....moze wiecie gdzie mozna ja zakupic (internet wchodzi w gre,ale poza allegro)

A W APTECE PYTAŁAS, JA GLINKE ZIELONA KUPILAM W APTECE W TUBCE ZA 22 ZL

Gość fdsfsdfdfd
nie pytałam...poza tym nie stosowałam tego wczesniej i chciałabym sprawdzic najpier na probe...znalazłam na stronie http://wegetarianski.home.pl/arpol/index.php taka w opakowaniu 10g za 4,40 wiec moze sie skusze i zobacze jak to działa....

Gość ja kiedyś kupiłam w zwykłej...
...aptece (10g.) Firma Argiletz jest świetna (niektórzy mówią wręcz, że jest najlepsza :P ja nie wiem, nie mam porównania, ale jestem z niej bardzo zadowolona :) Stosuję też glinkę zieloną :) ale nie w formie maseczki. Mimo "zraszania" wodą i tak ciężko się zmywa :( Dodaję niewielką ilość do żelu do mycia twarzy :) tzn. nie do buteleczki, tylko za każdym razem wyciskam odrobinę żelu i glinki na dłoń i myję tym twarz :) świetnie działa :) nic nowego nie wyskakuje :) Glinka w tubce jest łatwiejsza i wygodniejsza w użyciu. Mam też zamiar wypróbować kolejnych kolorów. Teraz zamawiam glinki ze sklepu internetowego. Mam dostawę prosto do domu i nie muszę biegać po mieście w poszukiwaniu tego cuda :P Jeśli chodzi o maseczki, to ja stosuję specjalnie przygotowaną maseczkę z glinki zielonej (też firmy Argiletz). Jest ona umieszczona w takim jakby plastikowym słoiczku (podobnie jak kremy). Dużo lepiej się zmywa i jest trochę delikatniesza. Polecam.

Gość mój brzuszek
Tak - glinka tylko firmy Argiletz, kupuję białą, czerowną i różową - najlepsze maseczki na świecie. Polecam glinkę w postaci pasty, bo z proszkiem dużo zabawy jest Można je dostać w aptekach niektórych, sklepach zielarskich i w wielokrotnie sprawdzonej przeze mnie drogerii internetowej www.esentia.pl

Gość o tak...
....esentia... uwielbiam ten sklep :P :D

Gość a tak na marginesie
ktora glinka jest lepsza na tradzik tzn za zaskorniki na brodzie??? a czerwona?/