Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda słów

czy znacie dobrego kobietę wenerologa z trójmiasta?

Polecane posty

Gość szkoda słów

bardzo proszę, jeśli znacie taką osobę, mam jakiegoś guza w okolicy intymnej, zaznaczam ze nie od sexu gdyż nie uprawiam go... pojawił się jako maluutka kulka kilka lat temu i nic sie z tym nie dzialo, bylo i nic... malutkie jak ziarnko cukru... problem z tym,ze chyba zaczelo mi to rosnąc !!! pewnie to rakk... nie wiem, jestem załamana, jestem mloda i nie wiem co robic... isc do ginekologa chyba, czy do wenerologa? zaznaczam ze naczytalam sie w internecie o klykcinach i innych okropienstwach i to nie jest to bo ani podobne ani nic. :(

Gość szkoda słów
ehh pewnie wykituje.... pewnie ktos powie ze trzeba bylo isc do lekarza jak sie pojawilo odrazu... ale ja mialam wtedy 12 lat.... isc z czyms takim do lekarza... po prostu wstydzilam sie... teraz tyle lat minelo i to cos sie obudzilo :( ale gdyby to byl rak to byl miala zle wyniki badan? krwi? a nie mam. eh nie zasmiecam tego forum. za tydzien wybiore sie do ginekologa, chociaz nie wiem czy oni sie na takich sprawach znaja,.... moze wenerolog lepszy... tak sobie sama do siebie pisze.. szkoda.

Gość zzzzzz
idz do ginekologa i to szybko, nie jest to choroba weneryczna no bo skad? Moze to jakis kaszak

Gość luzbluz
Byłam u Michajłowskiego - wielki profesjonalista, który wszystko wytłumaczył, zlecił dodatkowe badanka. Polecam: ☎ +48 794 421 332