Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ridee

Kochane Panie !!!!! Apel do WSZYSTKICh cudnych dziewcząt !

Polecane posty

Witam Was wszystkie niezwykle gorąco, ciepło ciepło i czule. Odwiedziłem forum po dość długiej nieobecności i widzę, że.... wciąż sporo tu smutków, żali i nastroju zimowej depresji. Ja wiem, że za oknem paskudnie (chociaz ja akurat kocham zimę bo to czas snowbaordowego szaleństwa :D), że po świętach kilk cm pojawiło się tu i tam, że ciemno, zimno, facet się nie stara, ale..... KATEGORYCZNIE PROTESTUJĘ PRZECIWKO SMUCENIU SIĘ !!!!!!! Dziś 2 luty (data tak naprawdę jak każda inna, ale właściwie dlaczego nie) i w tej właśnie chwili o godzinie 20:09 przesyłam wam wszytkim CUDOWNYM , KOCHNAYM, JEDYNYM NA ŚWIECIE najsłodszego buziaka na świecie !!!!!!!!!!!! Koniec ponurej miny i zamartwiania się byle czym !!!!! Jutro rano, gdy obudzicie się i staniecie przed lustrem niech każda z was spojrzy na siebie, uśmiechnie się i głośno powie - JESTEM PIĘKNA !!!! I gdy będziecie stały rano na przystanku, czekając na tramwaj, jechały w aucie do pracy, czy siedziały w biurze, po prostu uśmiechnijcie się do siebie i osoby, którą macie kolo siebie :) Michal (Ridee)

Gość tak se
niedobrze mi

Gość conwalya
Dzięki:)

ależ proszę, polecam się na przyszłość . Dziś mi odbija z nadmiaru energii :)

Ridee, no wlasnie tak robie codziennie i dziala rewelacyjnie :D dla Ciebie tez najslodsze buziaki! 🖐️

Ja tu przez przypadek tylko. Nie jestem cudną dziewczyną. Poza tym, nie będę się do nikogo jutro w aucie uśmiechać, bo jadę sama. :( Już stąd zwiewam, to topic nie dla mnie.

Jutro mam egzamin z rachunkowości ale czemu nie ... jest świetnie ... jest wspaniale ... jest cudownie ... [zaczyna to brzmieć jak mantra ;)]

Nie mogę! Mieszkam na takim zadupiu, ze tramwajów ani śladu..... A w autobusie tłok i musiałabym wcześniej wstać... I tak źle, i tak niedobrze... Ten typ tak ma. :)

Gość Takatam...
...sobie. To nic, że jedziesz sama autem. Uśmiechaj się do siebie ! Do innych się uśmiechniesz, jak już wysiądziesz :) Ja tak robię i działa.

Zajebiscie mily z Ciebie Facet:)az usmiechnelam sie do monitora:) duza buzka rowniez:*

:) a mi sie miło zrobiło jak przeczytałam taki optymistyczny temat. Fajnie że są jeszcze ludzie którzy potrafią cieszyć się chwilą. Pozdrawiam Ridee

Ja sie chyba zakochałam. Skąd sie wziąłeś cudowny mężczyzno???

Gość inny nick
a ja kocham i jestem kochana ale boję się pod wlasnym nickiem napisać żeby nie zapeszyć:) moj mężczyzna buduje we mnie wiare w siebie i poczucie wlasnej wartości i chwala mu za to kocham go nad zycie:)

Gość tajemnicza dziewczyna
Dzięki... Tego mi właśnie trzeba było... na dworze tak zimno ale od razu sie cieplej na serduchu zrobiło :)

Gość rusałka 24
No wreszcie ktoś miły o nas pomyślał:) Nie masz sobowtóra gdzieś na Śląsku?:)?:) Buziaki też ślemy...A Inny nick- wierzę,że ta prawdziwa miłośc umacnia i dodaje skrzydeł...ja wciaż czekam...ale mimo to uśmiechać się bardzo lubię,choć w weekendy troche samotność dobija...ale cóż ,może tej wiosny....

EHeh wybaczcie, ze zniknalem na tak dlugo, ale praca ostatnio zabiera mi wiekszosc dnia :) NIestety nei mieszkam na Slasku, ale w centralnej Polsce , BOAT CITY !! :) Lodzia potocznie zwanym :) Ostatnio widze, ze wiele osob sie smuci, doluje i w ogole tak jakos dziwnie, a ja sie n ato nie zgadzam :) Takatamsobie :) Nie wazne jak wygladasz, ale jak sie czujesz w swojej skorze. Ze tak nieladnie powiem - Pie...yc konwenanse !!! Sam musialem do tego dojrzec. Do tej pory szukalem tylko dziewczyn o wygladzie modelek, co najczesciej okazywalo sie totalna porazka (ahhhh ten brak mozgu - chociaz nie generalizuje). Teraz zyje pelnia zycia, ciesze sie z kazdego dnia (oprocz chwil, kiedy nie wkurzam sie na wszystkich dokola, ale powiedzcie mi kto tak nie ma :D) i wam zycze tego samego :) :):)

Gość maly smutasek
ridee jak sie smiac kiedy serce placze?

W 100% zgadzam sie z Ridee! Powinnismy sie wiecej usmiechac, to mieszkali bysmy w lepszym kraju. Piekne dziewczyny [a jak wiadomo wszystkie jestescie piekne :) ] usmiechajcie sie :) Naprawde warto! To jest rowniez najlepszy sposob na smutki. Zle Ci? Usmiechnij sie. Napewno ktos ten usmiech odwzajemni i od razu poczujesz sie lepiej.

Gość kobietka troche kokietka
zgadzam sie w 100% maly smutasku glowka do gory jutro bedzie lepiej

sie do buddystow Ridee zapisales? i szerzysz idee? a nich Ci bedzie-)

Gość ciocia Miecia
Lubie sie usmiechac i lubie usmiechnietych ludzi. Konwenansow za to tez nie lubie. Bez nich zycie jest prostsze i szczesliwsze. No to usmiecham sie: :D:D:D:D:D:D:D:D

az dziwnie mi sie zrobiło, ekhm...mało kto jest taki miły no nie wiem, ja tam sie usmiechne, choc szukam podstępu ;>;> Dla sympatycznych panów -> :) oraz dla uroczych dam -> :)