Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolcia11

zmiana z diane na microgynon-dobry wybor??

Polecane posty

Gość lolcia11

jak wyzej i z gory dziekuje:-)

Gość agam73
Pewnie, zaoszczędzisz kupę kasy.

kiedyś brałam microgynon i czułam się fatalnie , pozatym miałam wtedy 20 lat i ginekolog do którego poszłam na kontrole uznał że te tabletki nie są odpowiednie dla młodych dziewczyn

Gość Micro21
Odpowiednie były pewnie te za 30 zł. To jest niestety biznes. Kiedy poszłam do mojej lekarki, żeby zmienić tabletki i powiedziałam jej o co mi chodzi, to zapytała mnie na jakie chcę zmienić. Więc mówię, że na tańsze. A ona taka rozczarowana: - a ja myślałam że na droższe (wtedy wyszło coś nowego i ona miała pół gabinetu zawalonego gadżetami producenta).

Gość klaudia1986
ja sie zgadzam z toba micro21 to nieprawda ze te lepsze to cuda, lekarze niestety musza na czyms zarobic, ja tez zmienilam na micro, lekarz sie krzywil ze te tanie sa do dupy bo przeciez jest roznica miedzy maluchem a mercedesem... takie gadanie, ale sprobuje co mi szkodzi...

Gość kinga5
ja tez tak zmieniałam i ta zmiana mi nie słyuzyła wiec zmieniłam na inne

Gość Mirco21
Kinga, ale to jest rzecz naturalna. Ja musiałam zmienić z Cilestu na Triquilar, bo w przeciwnym razie utopiłabym się we własnej krwi. To jest sprawa indywidualna i nikogo do tego chyba przekonywac nie trzeba.

Micro 21 ma racje hormony to indywidualna sprawa każdej kobiety - trzeba próbować bo rzadko się zdarza żeby trafic za pierwszym razem na te odpowiednie :) Ja zaczynałam od Cilestu przeszłam 4 próby i teraz stosuje Evre - w czasie okresu próbnego czułam się fatalnie ale teraz wszystko ustąpiło i jest ok. Niestety nie doczekałyśmy się jeszcze tabl \"szytych\" na miare :)