Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laluniaaaaaaaa

JAK CIEKAWIE ROZPOCZAĆ ROZMOWĘ TEL. Z NIEZNAJAMOYM?

Polecane posty

Gość laluniaaaaaaaa

No właśnie... dostałam nr. pewnego chłopaka i teraz nastepny krok zależy ode mnie czy zechce zadzwonić... Jak ciekawie można taką rozmowę rozpocząć...? Bo " Cześć, tutaj Hubert Urbański "Milionerzy"..." lub "Zakład pogrzebowy szeroki uśmiech" to lipa :( Jak mozna interesujaco zaczać, poprostu nie chcę by wyszło banalnie, "czesć, to ja" ;)

Gość ale masz problem
lepiej zadzwon i powiedz czesc to ja bo zrobisz z siebie idiotke a grac luzaka oskarowo to trzeba umiec , z tym sie trzeba urodzic jak stary :) , cwiczyc na podszywie itp. a ty widac jestes dretwa od urodzenia wiec lepiej nie zgrywaj kogutka-bałamutka i zacznij rozmowe normalnie

Gość ale masz problem
mozesz ewnetualnie zaczac tak : - " czesc sluchaj dostalam dziwnego emaila po angiuelsku a slyszalam ze ty znasz ten jezyk czy moglbys mi chociaz naglowek przetlumaczyc ? - czesc oczywiscie ze moge jak brzmi po angielsku ? - ok czytam "Dont miss your chance for big fun ! buy Anal Intruder now ! package Anal-gel included ! The Most Wanted Anal Destroyer on The world . Call now ! " -:-o

Gość laluniaaaaaaaaaaaa
pozwól, ze moja drętwosć oceni ktoś kto mnie zna :) dziękuje za rady czekam na inne, przecież to moze być ciekawe, nawet gdy sie dzwoni do kogoś znajomego :)

Gość chlipkaa
kurde odwazna jestes z tym telefonem... ja mam taka sama sytuacje tylko mam maila zamiast telefonu... on mnie nie zna, maila tez nie mam od niego... co mam napisac chlippp

Gość ale po co dzwonic albo
mailowac przeciez w ten sposob laski nie zrobicie

Gość laluniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
---> ale po co dzwonić, jak zadzwonie i sie z nim ustawię, to mu zrobię laskę ;) no,ale w końcu od czegos trzeba zacząć ;) --->chlipkaa, wcela nie ;) poprostu gadam z chłopakiem na gg, wydaje się miły, męczył mnie bym dała Mu mój,nr, a ja zwlekałam, wiec dał mi swój i powiedział,ze jak się zdecyduję mam zadzwonić :) a do tego swojego boy'a, zależy kim dla Ciebie jest,i czego oczekujesz :) Nikt nie pomoze? W dobie telefonów, nikt nie dzwoni? albo każdy jest banalny :(

Gość ciekawsaaaa
ja też jestem ciekawa, wrzucajcie pomysły!

Gość uppppppppppp

Gość ej no

jezeli choc troche znasz angielski to nie musze cie ostrzegac,ale jesli nie to radze nie sluchac ci rad \'\'ale masz problem\'\' :O ale zabawne to by w sumie bylo :D

Gość Podsumowanie ...
Chłopak tobie się podoba, zdobyłaś jego nr telefonu i chcesz do niego zadzwonić ?

Gość zosia z okienka
No właśnie, sam Ci dał, czy kogos poprosiłaś, bo jeżeli to drugie, to ja bym nie dzwoniła..ale starej daty jestem i to facet powinien zrobić pierwszy krok...

Gość ja kiedys dzwoniłam
do nieznajomego i był to totalny NIEWYPAŁ! jestem stanowczo przeciw dzownieniu do kogos kogo sie nie zna - juz lepiej podejsc osobiście i zagadać niz dzwonic! niedosc ze ta osoba bedzie zskoczona bo nie bedzie wiedziała kto do niej dzowni to jeszcze rozmowy przez rek jak sie kgoso nie zna wypadaja bardzo sztywnie i żałośnie! z drugiej strony facet moze pomyslec ze to kawał i olac sprawe, a ty sie tylko ośmieszysz! wniosek? podoba ci sie to go zaczep i zagadaj - wymaga to wiecej odwagi ale jest sto razy mniej obciachowe niz dzwonienie.