Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaa

moze tutaj ktos mi pomoze..jesli ktos wie prosze o odp

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaa

wiem, że to nie na ten temat forum, ale może tutaj ktoś mi pomoże bo nie zabardzo na antykoncepcji dostalam odp: tak się zastanawiałam czy wit. C moze miec wpływ na dzialanie tabletek??bo ostatnio byłam trochę podziębiona i brałam 3 na dobę(wskazania profilaktyczne 1 na dobę) czy to mogło mieć jakiś wpływ na dzialanie tabletek anty?? czy ktos wie?? jest ktoś może bardziej doświadczony w tych sprawach??czy na ten temat?? proszę o pomoc

Spokojnie, jesteś zabezpieczona. Antybiotyki mają wpływ na skuteczność zabezpieczenia podczas brania tabletek anty. Więc się nie denerwuj. Pozdrawiam:)

Gość jaaaaaaaaaa
prosze niech ktos sie odezwie...?

Dostałaś odpowiedź - witamina C nie ma wpływu na działanie tabletek

Gość jaaaaaaaaaa
dziekuję bardzo, wiem ze to denerwujące, ale jesteś pewna??? dziękuję za podniesienie na duchu:********

Jestem, bo jak zaczynałam kilka lat temu przygodę z tabletkami to wypytałam się lekarza co może obniżać skuteczność tabletek. A zresztą takie informacje są napisane w ulotce tabletek, poczytaj i sama się upewnij.

Gość jaaaaaaaaaa
dziękuję ślicznie, uspokoiłś mnie, przejrzałam ulotki, przekopałam cały net i nic nie było napisane o interakcjach,cale szczescie pojawiłaś się TY:) jeszcze raz dziękuję za odpisywanie...:*

Proszę:) Mam nadzieję , że obejdzie się już bez nerwów.