Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morwa51

Najlepszy krem na swiecie!!!!POlecam !

Polecane posty

Gość Morwa51

stosowalam go kiedys i pamitam ze sie nie zaiodlam,ale potem jakos o nim zapomnialam...a teraz znowu wrocilam do niego. To Nivea soft !!!dla mnie poprostu jest rewalacyjny,gdy jeszcze go nie uzywalam po przyjsciu z mrozu mialam zaczerwieniona twraz a teraz rewelacja.Nakladam rano pod podklad i wieczorem na noc.SWietnie nawilza,skora jest mieciutka i wogole super. Polecam dla cer wrazliwych !!!

Gość agucha ********
a dla tradzikowej tez bylby dobry?

Gość Morwa51
wiesz nie wiem...jednak wydaje mi sie dio cery skolonej do niespodzianek chyba sie nie zbyt nadaje :(:(dlatego ze dobrze nawilza co sprzyja wyskikawiu pryszczy :(

popieram! krem Nivea soft przynajmnej dla mnie jest bardzo dobry :) używam go rano - po0nieważ po myciu bardzo wysusza mi się skóra...potem make up i jest super :) mam cerę ze skłonnościami do \"niespodzianek\" w stylu pryszczy i wągrów... ale wieczorem już go nei stosuję...pprzez noc skóra mi się przesusza,dlatego suprise zdarzają sie rzadko :)

Gość piq
Dla mnie badziewie.Jestem uczulona na wszystkie kremy z Nivea.Mam po nich twarz jakbym wpadła w pokrzywy.

Gość Morwa51
A ja lubie ten kremik :) slicznie pachnie i ladnie nawilza :)

Gość Morwa51 chyba sie mylisz
dobrze nawilza co sprzyja wyskikawiu pryszczy "" wiekszośc kremow do cery tłustej nawilza :) ale nie mają tłutej konsystencji co zatyka pory i tym samym powoduje pryszcze i zaskórniki