Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monk_mała

Jak go zdobyć ?

Polecane posty

Pucio --nie szalejmy za bardzo:P dobra Żona--no idealny dzień na piwko ,ale umowiłam się z przyjaciółkami na nie :P

Gość all right
jak zwierzaka ogłuszyć maczugą i za włosy do jaskini

Gość all right
kaganiec by dużo nie szczekał i smycz by chodził przy nodze ;)

Gość miś Creasy
no a jak z tymi kolorami ??? garderoba jest bardzo ważn

hmm ja nosze ubrania przeważnie błękitne,brązowe , a jeśli mam na sobie czarną bluzeczke to dodaje do niej coś w błękicie lub innym kolorze . ona natomias nosi ubrania takie właśnie raczej smutne , tzn smutne kolory , czarny , szarny , ewentualnie cos z akcentem czerwieni .

Gość miś Creasy
brąz, to niezbyt..ale jemu może się podobać, a makijaż??? mi się zawsze podobają cienie, każda dziewczyna wtedy jest zauważalna, ale tak jakoś inaczej się patrzy. od jednej wzroku nei mogłem oderwać jak miała złoty cień:D ślicznie wyglądała, może być także bordowy, srebny według upodobań:D

ja używam brązowego, wpadający w miedź troche:) generalnie to maluje się ,ale nie jakoś bardzo mocno i wulgarnie , tylko tak żeby podkreślić moją urode:D,

Gość uppp

Gość miś Creasy
no troche już o tobie wiem...ubierz się troche inaczej, (seksowniej) jak np będziesz mu odawała książke czy coś, makijaż też może być troche ostrzejszy, jak ma jaja to spyta coś się tak odpicowała ;) wtedy mówisz, że idziesz na imprezke, do kina itp i pytasz " Chcesz iść ze mna ;) " Jeśli się zgodzi to tyłko kwestia twojego charakteru i będziecie razem, jeśli będzie szukał wymówek...to sorry mała nie ten książe :D Powodzenia

Gość lilak
hmm faceci raczej widzą tylko radykalne zmiany.. malych nid, a co bys powiedziala na zmiane fryzury?

Gość all right
najlepiej w ogóle zrób sobie operacje plastyczne...kup mu dom samochód i tv ;)

Gość miś Creasy
zrób co mówiłem i będzie dobrze, jeśli będzie się opierał to upij i wykorzystaj:D a jak nadal nie będzie chciał, to ja cię wezme:d daj maila :P

miś---umiesz poprawić humor:D , a chłopak znów dawał mi tzw\"znaki\" :P ,poczekam az siem sesja skończy i coś zadziałam:P

nie mam konkretnego pomysłu niestety:/ .Postaram się jakoś oczarowac go moją osobą :P,

Pucio sporo pytań:P , Chce z nim chodzić, chce sie z nim przespać (bo jest takii pociągający:D),ale nie chodzi mi tylko seks , ale o związek :)

no tak bo jestescie zdobywcami:D , musze mu pokazać ze jestem świetna ale nie może mnie mieć:D

Pucio , tak to wszystko opisujesz aż ciężko nie uśmiechnąc się:D:D dziękuje za rady🌻

Pucio bije od Ciebie mądrośc życiowa:D , narazie badam jaki on jest , i wygląda na to ze jest super:D

JEST JEDNA RECEPTA ZALOZ CZRNE RAJSTOPY Z LYCRA GR. NP 15DEN LUB SAMONOSNE PONCZOCHY NP. ZE SZWEM Z TYLU TO DZIALA I DLUGA SPODNICE Z GLEBOKIM WYCIECIEM. LUB MINI I JAKAS SEXOWNA BLUZECZKE NP. Z ZABOTAMI JESLI WIESZ CO TO JEST A MAKIJAZ TO NIE ZA OSTRY. JA JAK BYM ZOBACZYL TAKA DZIEWCZYNE A KTOS BY MI PO CICHU POWIEDZIAL ZE LECI NA MNIE TO BYM SIE WCALE NIE ZASTANAWIAL, BUZIAK I POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA :*

wiesz co Monk? czasem nie ma rady na to co chcesz mieć. niestety. albo nie ten czas, albo nie ta osoba (??) mnie potrzeba było dużo czasu żeby się przekonać, że facet, który na marginesie dalej mi się podoba, jest niestety z innej bajki niż ja i nic z tego nie będzie, i nie pomogły NAWET prawie że wprost gesty z mojej strony. facet Albo nie zdawał sobie sprawy, ALBO- co jest bardziej pradopodobne udawał, że nic nie widzi. nie sądzę, że nie chciał widzieć bo jest na to zbyt inteligentny. tą właśnie inteligencją (m.in.) mnie ujął...... w każdym razie albo jest coś nam dane albo nie, spróbuj jak tylko chcesz bo warto, ale jeśli nic z tego nie będzie to potraktuj to jako nowe doświadczenie, nie porażkę. być może czeka CIę coś lepszego?? pozdrawiam

free masz racje że albo coś jest nam dane albo nie . Jeśli okaże się że on nie jest wogóle zainteresowany to cóż dam sobie spokój,ale próbowac zawsze warto:)