Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona_zdesperowana

komu wierzyc??

Polecane posty

Nie wiem co zrobic moja przyjaciolka spotykala sie z chlopakiem na ktorym mi zalezalo (ale ja sie juz tedy rozstalam ....dalismy sobie czas na przemyslenie) i ona wiedzila kim jest podrywala go(specjalnie) i dopiero sie po pol roku dowiedzilam od niej tego a on nie wiedzial ze sie znamy.......ona to robila swiadomie.... teraz ja chcialam odnowic kontak z bylym i gadamy ze soba bylo pare spotkan(ogolnie bylo spoko) ale jak sie dowiedzialm co oni wyprawiali tzn ta kolezanka jak mogla mi to robic a ja jeszcze glupia mowilam jak mi zalezy i ze nie przeszlo z nim......wiem co zrobic..????????pozatym ona opowiada calkiem inaczej niz moj byly co bylo i nic sie nie zgadza jeden teraz na drugiego zwala np dowiedzilam sie ze to ja swinstwo mu zrobilam"(a to on mi zrobil)on tak o mnie mwoial on zaprzecza a od niego ze ona go podrywala i robila wszytko zeby sie z nia spotkal- ona zaprzecza i mozna by tak wymieniac bez konca.......CO ZROBIC?????????????????????? ZWARIUJE ZARAZ!!!!!!!!!!!!!!

sorki ze namieszlam i za byki ale jestem zdenerwowana i temu tak pislam haotycznie mam nadzieje ze zrozumiecie mnie i pomozecie

Gość qaz ma zaz
Niech sobie będą razem

ale to on chce zbym ja z nim byla..i sie stara jak nigdy

Gość Jeżeli ty z nim się
rozstałaś to o co tobie chodzi ? Nie rozumiem ? Co myslałaś, że on tobie bedzie wierny do konca życia, chyba jestes chora. Moim zdaniem mógł robić to na co miał ochotę. :-D A tak poza tym to wg mnie wszyscy troje jestescie porąbani i po prostu dzieciaki, które same nie wiedza co chcą. Dajcie sobie spokój. do wszystkiego trzeba dorosnąć. Proponuję zabrać się przede wszystkim za naukę bo to wasza przyszłość, a nie stwarzać sobie problemy, Robi