Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nicole18

Podoba mi sie koles, ktory ma dziewczyne...

Polecane posty

Podobał mi sie juz od dawna... potem dowiedzialam sie, ze i ja mu sie podobam juz tez od dawna.. a jak sie o tym dowiedzialam.. to mial juz akurat dziewczyne.. i to ze szkoly.. czasami widuje ich razem na korytarzu.. ale nie wygladaja znowu jak jakas zakochana para.. no nie wiem.. rownie dobrze, moze nie chca sobie tak uczuc w szkole okazywac ;) ale.. on sie ciagle na mnie patrzy.. jak przechodzimy obok siebie to jeszcze tak idzie.. i zaglada mi prosto w twarz.. jak sie mijamy to niby tak przypadkiem dotknie mnie reka.. wczesniej to olałam... bo nie lubie rozdzielac par.. bo uwazam, ze to jest wredne.. ale.. on mi sie zaczyna podobac coraz bardziej.. jest w nim cos takiego.. hmm trudno to opisac.. ale.. nic na to nie moge poradzic.. no qrde.. skoro mu sie podobalam przed nia.. to czemu nie zrobil nic z tym ? bał sie , ze nie bedzie mial szans ? no a teraz, co radzicie? dac sobie spokoj ? wkoncu wszyscy chodzimy razem do jednej szkoly... ale nie moge przestac o nim myslec..

no ale.. to czemu on tak slodko ciagle na mnie patrzy... ? podobalam mu sie przed nia.. a nic nie zrobil.. czemu ? ja sie tylko nad tym zastanawiam...

Lubi takie gry. Dlatego się w nim zakochałas. On prawie każdą umie w sobie zauroczyć

a kto tu mowi o zakochaniu ? podoba mi sie po prostu.. nie znam go, wiec nie moge go KOCHAC.. heh lubi takie gry... noo nie wydaje mi sie.. po prostu mnie sie wlasnie wydaje, ze .. ja nie zwracalam wczesniej na niego uwagi.. tzn.. w jego mniemaniu.. bo mu nigdy nie okazywalam ,ze mi sie podoba... wiec moze dlatego... poznal miedzy czasie ja.. tez mu sie moze spodobala i wiedzial, ze i on jej sie podoba.. no ale qrde.. nawet nie sprobowal.. a teraz ciagle sie patrzy.. eh :(

Straciłaś szanse Poszukaj sobe innego

stracilam szanse... a moze on ja stracil ? skad wiadomo jak im sie uklada ? jesli nie ma zamiaru... nic robic w moim kierunku.. to po co sie patrzy... przez to tylko.. ja sobie cos tam ciagle mysle.. :(

Mam 23 lata i 9 miesięcy i nigdy nie miałam orgazmu.