Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felicitaa

differin,czy ktoś stosował??

Polecane posty

Gość Felicitaa

ja właśnie używam,troche podrażnia,ale o efektach za wcześnie bo dopiero od tyg używam,a jak tam u was??

Gość Felicitaa
up up up

Gość kasieńka_16
ja używałam! Mam cerę mieszaną i dermatolog zapisał mi Differin. Bardzo mnie piekła skóra po nałożeniu maści, nie mogłam wytrzymać ! Ale teraz widzę efekty,co prawda niewielkie.Mam mniej wągrów, więc ta maść mi troche pomogła,ale nie wiem jak Wam !

Gość kafelka
Czyli do cer wrażliwych się nie nadaje?

Gość galago
Ja używam od tygodnia.skóra silnie mnie piekła,ściąga się jak bardzo suchai łuszczy.Mi nie pomogła nawet gruba warstwa kremu z drogerii.Musiałam pójść do apteki i kupić krem do skóry alergicznej.Jednak polecam bo wypryski znikają tylko trzeba być przygotowanym na kupno kremu w aptece .A te są drogie

Gość Ach to ja
Mi dermaltolog tez apsiał, ale wogóle mi nie pomogła... skóra była mocno złuszczona i sucha... Kazał misie nia smarować co 2 dni jesli bym miała problemy z pieczeniem... Po czasie jednak pieczenie przechodzi- skóra się przyzwyczaja.. nie zauwazyłam, znaczącej poprawy- pryszcze mi wyłaziły, wagry były.. W końcu posżłam do kosmetyczki i tam mi wszystko oczyszczono i kupiłam u nije wspaniały żel punktowy Dr Wilsza Nie mam juz ropnych pryszczy!!Polecam