Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nicole18

Wzbudzic zazdrosc..ale jak ?

Polecane posty

Jak sprawisz, zeby facet pożalował tego.. ze był takim dupkiem.. żeby zobaczył co stracił .. ? od razu napisze ,ze widujemy sie tylko... w szkole.. doradzcie cos ! :)

Gość bozesz ty moj
idz dziecko spac bo facet nie ma czego zalowac :O

Gość fifififi
zjedz cala paczke drazy o takim smaku jakie nabardziej lubi [podpowiadam: kokosowe]

Boshh ludzie, ja tylko prosze o jakas normalna rade... takie komentarze to sobie mozecie.. wsadzic.. :/

pieniek.. to nie o to nawet chodzi.. po prostu mnie nadal na nim troszke chyba zalezy... i chcialabym zeby zrozumial ,ze popelnil blad.. poza tym owszem.. troche mi poprawi.. bo bede wiedziala, ze jednak zrozumial !

Dziecko ale dlaczego uważasz, że popełnił błąd? Bo jak tak czytam te twoje durne wypociny to jestem pewna, że chłopak dobrze zrobił. Idź się ucz i nie pajacuj.

martka durna to ty jestes , ze dajesz takie z dupy komentarze.. jak sie cos nie podoba, to spier******* :/ dobra.. widze, ze w wami nie warto nawet gadac.. cale to forum jest do dupy, przez takich ludzi jak wy.. no comment ;//

ja tylko chcialam wzbudzic w nim zazdrosc zeby do mnie wrocil poniewaz uwielbiam wyjadac jego bobki kakaowe wprost ze zwisajacych wloskow na jego odbycie. Jak do mnie nie wroci to sie pochlastam :O probowalam juz tego z innym ale mi tak nie smakowaly :O

no szczerze mówiąc po tej wypowiedzi nie dajesz dobrego świadectwa o sobie, nie możesz krytykować czyjejś decyzji jeśli nie jest z Tobą to jego wolny wybór. skoro my Cię nie widzieliśmy i nie znamy a budzisz tak negatywne reakcje i tak traktujes innych to Jemu bym się dziwił jakby chciał byc z Tobą

Gość a ja cie rozumiem
wszyscy tu sa tacy madrzy, niby intelignetni...ze wzbudzic zazdrosc to głupota i ze nie ma sensu......a ja tam cie rozumiem, niestety nie doradze ci niczego...spróbuj wymyslec cos sama, znasz go, wiesz co moze go zabolec...nie zebym była złosliwa,ale troszeczke go uswiadomic nie zaszkodzi:)

pieniek 1971 ty tez spier**** to moj topik !! i ch** ci dotego jaka jestem !!

Gość aguardiente
A ja cię rozumien, choćby po to aby sobie sprawić przyjemność. A więc moja rada, po pierwsze nie okazuj jakiegoś złego nastroju czy przybicia, bo on tego oczekuje, nie krytykuj go do innych, bo to pokaże że cie to boli, a lepsza tu bedzie obojętność.No i oczywiście sposób wypróbowany czyli, zrób wszystko aby wygladac jak najlepiej, no i jakiś przystojny nieznajomy, może byc nawet kuzyn czy dobry kumpel, ważne, aby ktoś obcy dla niego, czekający na ciebie w widocznym miejscu przed szkola. zadziala, wierz mi. Nic tak nie działa na faceta jak obecnosc konkurencji, to wyzwala w nich ducha rywalizacji.Biedna, smutna i przygnębiona sierotka nie działa, wierz mi.Powodzenia i do dzieła!!!

myslicie ze jak zobaczy ze wyjadam bobki innemu kolesiowi w szatni to sie zdenerwuje i zrobi sie zazdrosny ?? tak bardzo bym chciala zeby wrocil 😭

nicole, dlaczego chcesz wzbudzac zazdrosc, jezeli facet, jak go nazwalas jest dupkiem, to nawet najlepszy sposob na zazdosc nic nie da... po co sie w ogole dupkami zajmowac? szkoda czasu i fatygi. ( prawde mowiac, jak Ciebie czytam to mam pewne podejrzenia, czy aby sie na Tobiepo prostu nie poznal i zwial-))))

dajcie wy do cholery spokój tej dziewczynie :o czy naprawde stac was tylko na takie rady i komentarze 😠 :o zalosne jest to co wyprawiacie..forum jest po to by sobie nawzajem i z czystej woli pomagac, jesli cię to nie interesuje to omin temat a nie wchodzicie i za przeproszeniem pieprzyci8e farmazony..typu :\'\'a co ulzy ci jak sie zemscisz \'\'[itp.. a pewnie k....mać ze ulzy!!!!! nalezy sie jesli sobie zasluzyl, a ona chyba o tym lepiej wie niz ktokolwiek z was..a wam do cholery tez ulzylo jak zaczeliscie po niej jechac?????😡 czy zeby to dostac rade trzeba miec jakies okreslone kryteria wiekowe czy status spoleczny? :O nie bądzcie zenujący...:O to forum dla wszystkich i o wszystkim, wiec kazdy ma prawo..nie tylko wy! 😡 ale jezeli te ostatnie wpisy nalezą do prawdziwej autorki to ja tez jej nic nie bede radzic...:O a to co jest na gorze nie dotyczy wylącznie waszych rad dla nicole ale jest powiedziane ogólnie..bo coraz częsciej mozna sie tu spotkac z krytyką..a nie z tolerancja czy jakims wsparciem

Gość hot liss
dziecko odczep sie od tego zajetego faceta!

ale wlasnie sprawdzilam i ostatnie wypowiedzi nie są autorki..po pierwsze autorka ma w swoim nicku 25 postow, dalszy nick tylko 8 po drugie..prawdziwa ma nick nicole (przez male L pisane) , falszywy nick ma natomiast nocole (przez duze I pisane) prosze sie przypatrzeć :O

nicole ale z ciebie marna kopia autorki buhahaha :P to mi teraz dopieklas ty kalko samej siebie :P :O chyba opuszcze te forum czuje sie tak poniżona :O prosze nie rob tegop więcej, wykanczasz mnie psychicznie...:O nie bede mogla przez to spac w nocy, ani jesc :O nie bede mogla normalnie funkcjonowac :O a tak nawiasem mowiąc....żartowałam...i nie dyskutuj ze mną więcej..ba nie dyskutuj...po prostu nie komentuj i nie zaczepiaj ...wymoczku :classic_cool: :P

podnosze niech kazdy sie dowie Sweet Dreams jaki z ciebie detektyw buhahahaha

Gość Uważasz że jak ....
tobie na nim zależy to jemu tez powinno zależeć na tobie ? Niestety tak nie jest, w zyciu różnie bywa i radzę pogodzić się z tym. Poza tym to forum dla kobiet więc zmień adres tym bardziej, że uważasz .... - sama wiesz co :-D Jeszcze jedno, nie nalezy obrażać ludzi dlatego, że myślą inaczej jak ty, pozdrawiam :-D