Malutka333 0 Napisano Luty 4, 2006 Witam wszystkoch. Mama pytanie ktore wyda wam sie pewnie śmieszne i nie na miejscu ale nie znam sie za bardzo na tych sprawach wiec... chce zapytać czy podczas pettingu można zajsc w ciaze. Ostatnio mialam przypadek ze podczas pettingu chłopak doszedl mial na palchach spora ilosc spermy i włozyl mi je do srodka... czy jest taka mozliwosc zajscia w ciaze? słyszalam wiele opini i sa one podzielone prosze Was pomoc i Wasze opinie na ten temat z góry dziekuje:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze mozna Napisano Luty 4, 2006 . Wylicz sobie teraz czy miało to miejsce podczas dni płodnych. Jesli TAK to jest prawdopodobieństwo ciązy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no pewnie ze tak Napisano Luty 4, 2006 to co ty o tym nie wiedzialas przeciez to logiczne chyba nie ludzie uzywajcie czesciej tego co macie w glowie a co sluzy do myslenia o ile wogle to macie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka333 0 Napisano Luty 4, 2006 powiem tak rozmawialam z kolezanki mama ona jest polozna w szpitalu powiedziala ze czas zycia plemnika na ciele czlowieka jest bardzo krotki i ze takie przenoszenie z \"reki do reki\" jest malo prawdopodobne ze wzgledu na klimat w jakim znajduje sie nasienie. Dlatego napisalam o tym na forum bo naprawde zdania sa podzielone ja tez uwazam ze mozna ale w koncu ona ma wiecej wiedzy na ten temat... a co do moich dni płodnych to byla to polowa cyklu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aira Napisano Luty 4, 2006 nie chcę Cię martwić,ale oczywiście że można.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pechowa_szczesciara 0 Napisano Luty 4, 2006 Ech. Mozna mi sie tak wydaje chociaz to małe prawdopodobienstwo. Niedawno tez schizowałam ale normalnie dostaje okres i tak jak zawsze wygladam wiec mysle ze jednak nie mam drugiego zycia w sobie ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aira Napisano Luty 4, 2006 tak,ale to jeszcze zależy- czy masz kontakt z spermą,czy z tym płynem przed- w nim jest przecież mniej plemników, gdzie masz ten kontakt- okolice pochwy, brzuch ;) czy to dni płodne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka333 0 Napisano Luty 4, 2006 Aira no to był raczej kontakt ze sperma a nie z płynem przed...:P To była polowa cyklu czyli wychodzi na to ze to byly dni płodne z tym ze sperma zostala przeniesiona poprzez palce he na maxa sie schizuje czekam do okresu no albo zrobie sobie test jeszcze nie wiem wiem tyle ze boje sie na maxa!!! pozdrowionka i buziaki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lisowata23 Napisano Luty 4, 2006 A teraz tak mnie naszlo....a co jesli dziewczyna jest dziewica i uprawia petting, tak jak kolezanka Lesna...moze zajsc w ciaze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ach to ja Napisano Luty 4, 2006 Tylko teraz się nie denerwuj-bo ci sie miesiączka bedzie opóźniać!! Spokojnie:) Jesli wcześniej chłopak wytarł dłoń w prześcieradło albo sperma zaschła- to jest to nikła szansa...Jesli była świeża- no to cóż... Wszystko jest możliwe.. Ale spokojna głowa:) Będzie w porzo :) TYLKO SIE TERAZ NIE DENERWUJ!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka333 0 Napisano Luty 4, 2006 \"Acha to ja\" hehe no to mnie pocieszylas:) Ale dziekuje Ci bardzi za szczerość a co do spermy to byla świeza:( a tak na marginesie to skad Ty to wszytsko wiesz??:P Dla pewnosci zrobie sobie test tylko jeszcze nie wiem kiedy od razu was poinformuje:) pozdrawiam cieplutko KOCHANIE JESTESCIE:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natasha69 Napisano Luty 4, 2006 TEST ZROB PO 7 DNIACH! BO PREDZEJ NIE JEST WAZNY! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jamajka69 Napisano Luty 4, 2006 a w ogole... w sumie mozna zajsc w ciaze. a plemniki mogą żyć w ciele kobiety ze wzgledu na wilgotnosc do 7 dni!!!! strsznie,nie? ale niestety prawdziwe... tyle ze jak byly wniesione do Ciebie przez "palce" to nie mają takiego cisnienia jak podczas stostunku, wiec ryzyko jest(szczegolnie ze wzgledu na te dni plodne), ale duzo mniejsze niz normalnie... a zreszta powiedz facetowi, zeby ladnie umył rączki, bo to jest zawsze ważne. my nawet myjemy raczki zawsze przed stosunkiem, bo wiadomo ze zawsze jakas tam sperme gdzies mamy gdy sie predzej bawiliśmy, wiec to naprawde jest wazne, zeby np przed zalozeniem prezerwatywy sie umyc:) dobrze radze, bo choc kocham bejbulki, to o wlasnym narazie nie amrze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach