Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona w kuchni

ile sie gotuje rosół zeby mieso sie nie rozgotowałao.....

Polecane posty

Niektóre z Was napisały że nie dodają do rosoł liścia laurowego , ziela angielskiego bo to "be". Ja dodaje do każdej zupy i jeszcze ziarna pieprzu. Tak zawsze gotowały i moje babcie i mama i ja robię tak samo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Do rosolu to juz koniecznie
Ziele i listek. Ja dodaje pol nieobranej opalonej cebuli i zabek czosnku tez nieobrany i lisc selera.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ewjkbgfew
Magi, vegeta??? Ludzie, co wy robicie tej potrawie?! Czy w Polsce nikt już nie gotuje naturalnie??? Toż to sama chemia...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×