Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama młoda24

LAKTATOR AVENT- CO SIE SZYBKO ZUżYWA LUB PSUJE??

Polecane posty

Gość mama młoda24

A MOZE LAKTATOR JEST NIEZNISZCZALNY? PROSZE O OPINIE.

Gość mama młoda24
nic sie nie psuje??? :):):):)

Gość upupupupp

ja dostałam od znajomej... widac ze byl intensywnie juz uzywany... ale wszyściutko działa i nie jest rozklekotany. laktatory aventu mają chyba najlepszą opinie u mam ;)

czy z Aventu tez są elektryczne.Ja miałam ręczny i powiem że się rozczarowałam nim. Cięzko było mi nim odciagnąc mleko-może był trefny??? za to jestem zadowolona z inncy produktów z tej firmy

to sa tez elektryczne ale sa dosyc drogie bo udalo mi sie znalezdz najtaniej to bylo po okolo 500 zlotych wec nie wiem czy warto

Ja też używalam laktatora Avent ale nie byłam z niego zadowolona. Ma niby nakładkę gumową masującą piersi, ale z tą nakładką mój laktator nie ściągał w ogóle pokarmu. Albo mój był felerny albo nie wiem co...

polozne polecaja wlasnie laktatory Avant lub mendela sa nico tansze a podobno tez dobre ale skoro slysze tutaj tyle negatywnych opini wiec wcale nie sa takie dobre zobacze na wlasnej skorze bo mam dwa laktatory jeden canpolu a drugi kupilam wlasnie za namowa polznej Avant bo podobno taka rewelacja co prawda prezentuje sie bardzo ladnie i profesjonalnie ale jesli to maja byc jedyne jego plusy to ja dziekuje

Nie wiem, jak inne Mamy i może moja laktacja była taka pełzająca, ale mi się nigdy nie udało na raz ściągnac więcej niż 60 ml :( Wkurzało mnie to, że dużo mleka zostaje w tych wszystkich nakładkach, płatkach itp. Poza tym sprytnie to urządzone, kupiłam, bo też słyszałam, że najlepszy no i sprytne jest tez to, że wszystko do wszystkiego pasuje - butle duże i małe, pojemniki, niekapki i reszta akcesoriów. A butelki Avent mają jedną wadę - niektóre przeciekają przez zakrętki :O

Gość ja jestem
Z tego laktatora zadowolona. Dzialal przez caly czas bez zarzutu i bardzo podobalo mi sie, ze mozna go bylo bez trudu rozmontowac i wyparzyc. Mysle, ze spokojnie jeszcze posluzy przy nastepnej dzidzi :)

Gość młoda mama24
dzięki za opinie, są zróżnicowane. Zakupiłam okazyjnie używany już laktator, oczywiście sprawny z czesciami zapasowymi. Czesci pewnie bede musiała niedługo wymienić, ale boje się że nie bede umiała sie nim posługiwać i nie ściągne tyle mlekaile bym chciała.

Gość Avent...
jest bardzo dobry.Uzywałam go przez 7m-cy.Bo tyle karmiłam naszą córeczkę.Sprawował się super.Ale trzeba nauczyć jego właściwej obsługi!!Tak,tak.Na początku też ściągałam po 60ml.Później już 220ml.z jednej piersi.Byłam bardzo zadowolona. Teraz jestem drugi raz w cią.zy i wiem,że on mi posłuży po raz drugi. Byłam z niego bardzo zadowolona.Same plusy:):):)

Gość arletta34
posiadam taki laktator i moim zdaniem jest niezniszczalny, rewelacyjny polecam

Gość ja_27
a czy mógłby mi ktos powiedziec ile kosztował?

Gość młoda mama24
na allegro jest najtańszy nowy 119 zł, używany ok 70-80 zł, ja ustrzeliłam za 40 zł ale długo czekałam na taką okazję. Spotkałam sie z opiniami że że laktator pęka nie wiem tylko w której części, więc czy naprawdę jest niezniszczalny czy tylko nieumiejetna obsługa powoduje jego osucie.

Gość błękitek pospolity
mam pytanie do mam posiadających ten laktator....a mianowicie-czy można dokupic/wymienić butelkę w laktatorze?czy obojętnie jaka butelka tej marki będzie do niego pasować, czy to sa jakieś specjalne butelki?