Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martha.

pytanko o pigulki

Polecane posty

Gość martha.

biore tabletki antykoncepcyjne i pierwsza tabletke z obecnego opakowania wzielam o 18 godz za pozno od ustalonej godz, i wlasnie tego nastepnego dnia wzielam druga tabletke 10 godz po tej zapomnianej 9 dnia brania tabletek uswiadomilam sobie ze dzien wczesniej zapomnialam tabletki i lyknelam ja od razu (godz 11 rano) ale kiedy dobrze policzylam to okazalo sie ze bylam w bledzie i niepotzrebnie bralam ta tabletke, tak wiec potraktowalam ja jako to z owego dnia i przez nastepnie przez 4 dni stopniowo przesunelam sobie ta godz brania z powrotem na 22:30 (biore o tej samaj godz bo tak jest mi latwiej o tym panietac) wczoraj bralam 18 tabletke z opakowania i podczas tego wieczoru pilam niewielkie ilosci alkoholu (studniowka). czy rozpoczynajac nowe opakowanie juz w dzien brania pierwszej tabletki bede mogla wspolzyc nie zabezpieczajac sie dodatkowo? biore novynette z gory dziekuje za odpowiedz

Gość sciana
ja przed chwila zjadlam pierwsza tabletke novynette.nie wiem co ci poradzic,bo dopiero zaczynam,ale chcialam sie dowiedziec jak sie po nich czujesz itp

Gość martha.
ja sie po nich dobrze czuje... tzn przez caly pierwszy miesiac mialam niewielkie krwawienia ale drugi juz spoko:) no i oczywiscie okres duzo lzejszy