Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akarina

Na jak ubrane kobiety ,faceci najbardziej zwracaja uwage??

Polecane posty

Gość akarina

Mowi sie , ze " nie szata zdobi człowieka" a jednak wcale do konca tak nie jest. Bo np. na idacą ulicą ładna dziewczę, ubraną niechlujnie, nieumalowaną, mało kto zwróci uwage, a za taką wypindżoną( sorry za wyrazenie) spogląda pół miasta. Ciekawi mnie mnie nie zmiernie, na jak ubrane kobety mezczyzni lubia patrzec, a na jak nie. Nie chodzi mi o takie urania, ze laska prawie nadrzerke widac, a cyki wylewaja sie ze stanika( no ale jak to tylkopzryciaga meski wzrok...to my nic nie zrobimy;-) ).....ale wlasnie interesuje mnie czy dziewczyny powinny meczyc sie calymidnami w butach na obcasie i w eleganckich kostiumach, czy takze jakal bluzeczka, sweterek, tez ptrafia bys sexy:-) .....niby taki głupi temat, a jednak same zobaczcie, jak my kobitki szykujemy si e dlugo przd jakism s wyjsciem, patrzymy co tu ubrac zeby mu sie podobalo:-/ . albo nie raz slyszlamy od swoich facetów," przebierz się", " ubierz to"...tak iwec jak to w koncu jest????

Gość najbardziej
zwracaja uwage na rozebrane

Gość wg mnie to
na rozebrane

Gość na rozebrane
na rozebrane

Gość niezle
w tym samym momencie!

Gość pomaranczowsza
odnosnie ostatniego zdania, to nie slyszalam jeszcze od faceta, zeby komentowal moj stroj w ten sposob, ba chyba bym padla z wrazenia (na negatywnie oczywiscie :D ). ale owszem, slyszalam o przypadkach, ze faceci dyktuja dziewczynom, jak te sie maja ubierac. zgroza. ale z innej beczki, to fakt, ze tez bym chciala wiedziec. nieraz sie pytam mojego faceta, a on na to, ze we wszystkim wygladam ladnie, no i najwazniejsze, zebym sie dobrze czula w takim czy owym stroju. nie sadze jednak, ze kobieta powinna decydowac sie na fizyczny dykomfort po to tylko, zeby dopasowac sie do jakiegos tam wzorca "kobiety atrakcyjnej". poza tym, na ulicach ogladamy sie za wypindzonymi ludzmi, ale to przeciez nie oznacza, zechcialibysmy sie znalezc z takim okazem w zwiazku? przynajmniej nie koniecznie.

Gość akarina
no tak jak myslalam...hehe...:-)

Gość akarina
Zgadzam się z Tobą Pomaranczowsza. Ja zazwyczaj ubieram sie w to w czym czuje sie dobrze Zdarza mi sie niekiedy w pospiechyzałożyć coś czego nie lubie, no i pozniej caly czas kocentruje sie na tym , że zle sie wtym czuje i na niczym innym. Kompletny dyskomfort. Tylko mnie tak nikiedy ciekawi co siedzi w tych meskich góowkach..hmm..ja pracuje w miejscu gdzie pracuje takze b. duzo mezczyzn i widze np. ze juz innaczej gadaja jak mam zalozona spodniczke, but na obcasie , it, czy jak jestem ubrana w dzinsy , czy jakas bluze , czy sweterek..hmmm..a niby ubior nie taki wazny:-P

Gość ooooooooooooooooo
kobiete w samych rajstopach??hehe. Ja tam wole pończochy

typ tirówkowy nie uchodzi ich uwadze bez względu na wiek i rozmiary jego nosicielki

Gość eeeeeeeeeeed
jalubie elegancki kobiety

Gość swoje trzy grosze
Załozycielce topiku współczuje ze nie ptrafi wyczuc kiedy faceci zwracją na nią uwage. Sadze ze jest jeszcze młoda i niedojrzała