Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natasha69

SKUTKI UBOCZNE PO TABLETKACH! KRWAWIENIE PO ODSTAWIENIU TABSOW!!PROSZE O ODP!!!!

Polecane posty

Gość natasha69

hej, ja bralam yasmin przez 6 dni, czulam sie fatalnie(bole lydek, dretwienie rak) itp wiec odstawilam tabsy, to byly moje pierwsze tabletki. najpierw mialam okres(tzn jak zaczelam bbrac od pierwszego dnia) , potem caly czas plamienie i dwa dni po odsawieniu mam od nowa okres.... strasznie mnie to oslabilo, kreci mi sie ciagle w glowie. czy to bedzoie okres i sie skonczy czy moze bede krwawic dlugo labo krocej?? ktos tak mial?? poza tym znacie jakies srodki ktore mozna kupic by ztrzymac krwawienie??prosze o odpowiedz

Gość lek med
to normalne -minie nie przejmuj się -to krwawienie z odstwienia-w zasdazie nie powinno byc obfite ale to różnie-jeżeli bardzo źle się czujesz to moze idx do lekarza.Najlepiej odstaw tabletki-to nic dobrego

Gość natasha69
dziekuje bardzo za odpoweidz, a tabletki odsawilam. i narazie nie amrze o nowych, choc wiadomo, ze zawsze ryzyko mniejsze... a co do lekarza, to wlasnie bylam u ginekologa, tylko ze ona jest bardzo dziwna i tak zawsze olewa wszystkie sprawy,a na prywatnego narazie nie mam kasy( jak to na studiach w czasie sesji!) wiec moze moglbys zaproponowac jakas nazwe lekarstwa ktore by mozna bylo wziasc gdyby krwawienie nie minelo w ciagu 7 dni?? bo to dosc wazne, a mysle ze zapisaac by mi zapisala tylko jak powiem jej nazwe, bo tak normalnie to ta ginekolog sama z sienbie nbic nie wymysli.

Gość jamajka69
TO JAK Z TYM KRWAWIENIEM BO TEZ MNIE TO CIEKAWI....

Gość bipi
mnie strasznie bolala glowa po odstawieniu tabsow.

Ja odstawiłam 3 tyg. temu. lada moment powinnam dostać okres. Brałam Logest przez prawie5 lat. Ciągle bolała mnie głowa, uczucie pełności w brzuchu, apatia. teraz jak na razie dużych zmian nie ma, ale poprawiła mi się bardzo przemiana materi (jestem nawet w szoku, bo do tej pory miałam straszne problemy, bez ziółek się nic nie odbyło) a teraz przez ten okres 3 tyg. wszystko OK, między czasie pojawiły się jakieś ciemne, brązowe upławy, na dalsze rezultaty czekam. Jestem tylko ciekawa czy któraś z was próbowała zajść w ciążę po odstawieniu tab. chodzi mi bardziej o Logest, kiedy próbowałyście, po jakim czasie i z jakim skutkiem.