Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linka01

WRASTAJĄCE WŁOSY

Polecane posty

Gość linka01

Kobiety pomóżcie. Nie wiem już co robić. Po każdej depilacji woskiem wrastają mi włosy. Nie mówiąc już, że czasem muszę użyć żyletki. Po niej to dosłownie tragedia. Wszelkie kosmetyki zapobieające wrastaniu nie pomagają. Dermatolog powiedział " taka już pani uroda". Zastanawiam się nad depilacją laserową. W niej pokładam swoje ostatnie nadzieej. Czy któraś z Was może jest po takim zabiegu? Czy rzeczywiście laser to jedyne lekarstwo na tę przepraszam za słowo -upierdliwość?

Nie jedyne lekarstwo. Po kazdej depilacji muszisz zrobic sobie dosc intensywny peeling i powtarzac go dosc zcesto. wtedy wlosy nie ebda ci wrastac.

Gość Ach to ja
No cóż, jedyny sposób jaki znam, to mycie szostrka gabka- najlepiej taka naturalna- codziennie. Szorujac skóre... ale jesli wrastaja Tobie tak długo, to czemu nadal uzywasz wosku??!! Po co się męczyc?? Zabiegi laserowe są droge, ale podobno skuteczne, jednak trezba ich wiele powtarzać by był efekt a i trzeba miec specjalistę... Poczytaj na forum- gdzies ise juz ztym tutaj spptkałam...Hmmm...

Gość linka01
dlaczego używam depilacji? By być zadbaną kobietą. Peelingu nie mogę stosować zaraz po - by właśnie jakieś ziarenka nie przeniknęły do wrażliwej skóry :( Szkoda, że tak mało podpowiedzi :(

Gość selkie
ja depilowalam się dość dlugo, ale w końcu zawiesiłam to, m.in z powodu wrastających włosków. Nie ma innych sposobów niż te, które dziewczyny podały wyżej bez depilacji tez można mieć piękne i zadbane ciało:) ale jak chcesz się męczyć....