lala19 0 Napisano Luty 5, 2006 witam zmieniam tabletki na microgynon, jak sie dziewczyny po nich czujecie, czulyscie? jak z okresem?obfity? acha i w ktorym dniu dostajecie miesiaczke tak orientacyjnie pytam bo nie wiem nic na temat tych tabletek, a lekarz stwierdzil ze beda dla mnie dobra, z gory dziekuje buziaczki!!!! czekam na wypowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala19 0 Napisano Luty 5, 2006 ????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala19 0 Napisano Luty 5, 2006 bardzo prosze dziewczyny, to dla mnie bardzo wazne, acha a jak po nich z cera????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kattia Napisano Luty 5, 2006 Witaj.ja bire microgynon i czuje sie po nich calkiem dobrze.Wczesniej bralam logest ,ale to byla totalna porazka,ciagla nerwica i stany depresyjne wykanczaly mnie.Okresu dostaje w drugi dzien siedmiodniowej przerwy,trwa 4 dni(wczesniej trwal 7dni)jest mniej obfity.Cera tez mi sie poprawila i ogolnie jestem zadowolona.Mam nadzieje,ze Ty tez nie bedziesz na nie narzekac.Pozdrawiam.Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala19 0 Napisano Luty 5, 2006 dzieki kattia z calego serducha!!! buzka ps. chyba wykupie recepte ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość korolineczka= Napisano Luty 5, 2006 ja biore microgynon juz 2 lata miesiączkę mam mniej obfitą cere sie poprawila zadnych skutokow ubocznych =] okres dostaje w 3 dzien przerwy i trwa 5 dni a przed braniem tabletek zdazalo sie ze nawet 8 wiec moim zdaniem microgynon jest spoko i zastrzezen nie mam=]pozdowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennn111 0 Napisano Luty 5, 2006 bralam Microgynon okolo rok czasu, skutek byl taki, ze przytylam 3 kg, chociaz wg mnie to tylko zatrzymanie wody, bo ciagle czulam sie opuchnieta, poza tym libido zerowe, jesli nie ujemne:// no i krostki, na twarzy, ramionach:/// nie pasowal mi chyba i tyle! teraz zaczynam Novynette, maja mniej hormonow, moze bedzie lepiej:) pozdrawiam!!tabletki to naprawde indywidualna sprawa:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala19 0 Napisano Luty 5, 2006 dzieki dziewczyny :-) wiem ze to indywidualna sprawa ale tak orientacyjnie chcialam zasiegnac opinii, bo lekarz to niczego nie powie ;-( pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agam73 Napisano Luty 5, 2006 To znowu ja. Nie mogłam się oprzeć :D Biorę Micro bo jest tani. Znaczy dobry dla mojego portfela. Bilans: +15 kg w pół roku pomimo pustej lodówki, krwawienie z odstawienia to sprawa indywidualna i dotyczy każdego rodzaju piguł, ja po każdych dostaję 5-6 dnia, libido na początku w okolicach 0, ale jak się rozkręciłam to 10/10, poza tym piguła jak piguła. Opinii będzie tyle ile komentarzy, a Ty i tak zareagujesz w sposób sobie właściwy. A lekarz to na podstawie koloru oczu stwierdził, że Micro będzie dobry? Bo zanim ja dostałam receptę, lekarka usg mi zrobiła, cytologię, morfologię i test ciążowy - tak na wszelki, dodatkowo uwzględniła mój wiek. No. Pomądrzyłam się, mogę iść na wyciąg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala19 0 Napisano Luty 6, 2006 ooo agam ;-) hihi dzieki za opinie no niestety mieszkam w malym miasteczku nie mialam akurat za bardzo czasu na wypad do miasta tylko po zmiane tabsow no a lekarz bez niczego przepisal mi micro dlatego postanowilam troszke popytac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agam73 Napisano Luty 6, 2006 :) Jak tam zdrówko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala19 0 Napisano Luty 6, 2006 hehe chyba mnie nie powinnas pytac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bettiboo 0 Napisano Luty 6, 2006 Biorę micro od jakiś 3 lat, wczesniej brałam cilest. Zasadniczej różnicy nie widzę, mimo że są znacznie tańsze, ale wciąż mam problemy z cerą, może nawet jest ciut gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agam73 Napisano Luty 6, 2006 No to nie było pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala19 0 Napisano Luty 6, 2006 dzieki dziewczyny za odp ;-) agam o co chodzi??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agam73 Napisano Luty 6, 2006 E nie no, o nic, tylko wycofałam pytanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala19 0 Napisano Luty 6, 2006 hmmm oki ;-) ja kontynuje topik dziewczyny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinga2 Napisano Luty 6, 2006 ja je miałm i czułam sie zle wiec nie plecam ale to zalezy od organizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach