Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolonek

jednak chłopak

Polecane posty

Gość lolonek

w 20 tygodniu ciazy miałam miec dziewczynkę, dzis byłam na usg i ponoc jednak chłopak. To jest chore, ale ja wcale sie nie ciesze, przyzwyczaiłam sie juz do mysli o córeczce. Nawet imienia nie mam dla chłopca.

Gość wiesz co zrob
zrob losowanie jakie imie jak nie mas zpomyslu

nie przejmuj sie az tak bardzo może to pomyłka, czesto błąd dotyczy chłopców ze względu na pępowinę, która czasem wskazuje na chłopca.

Gość lolonek
tak, tylko przeraza mnie to, że tak bardzo chciałam dziewczynke, a przeciez powinno mi byc wszystko jedno, byle zdrowe.

Gość gold-misteria
a gdzie ty w niedizle robilas USG??????????

przyzwyzcaiłaś się do myśli ze to dziewczynka, zaczełaś sobie pewnie wyobrażac jak bedzie itd. , to zrozumiałe że przeżyłaś małe rozczarowanie, ale jestem pewna, ze nawet jak urodzisz chłopca to zmienisz zdanie. Wiesz ja mam córkę, mi było obojętne bo to 1 dziecko, ale mój mąż bardziej wolał mieć chłopca. Mamy dziewczynkę, kiedy ją zobaczył powiedzial ze za nic nie zamieniłby jej na chłopca;) ale naprawde pomyłki dotyczące płci zdarzają się barzdo czesto, mojego kuzyma (jest lekarzem)żona była w ciąży gdzieś pod koniec zrobiła USG zrobił i odczytywał znajomy ich lekarz nawet kolego powiedział 100% chłopak, urodziła się dziewczynka;) mam nadzieję ze u Ciebie bedzie podobnie, powodzenia, a daleko masz do terminu?

Gość to pewnie pusia i jej problemy

Gość lolonek
jestem w 31 tygodniu ciazy

Gość hania 8
Mi w 19 tygodniu,też powiedział,że dziewczynka, ale ostrzegł mnie,że to nigdy nie wiadomo. W 27 tygodniu okazało się,ze to chłopak i też przeżyłam rozczarowanie, tym bardziej, że był to drugi synuś, a bardzo chciałam mieć dziewczynkę. Wiem co czujesz, ale miałam czas do porodu przygotować się do tej myśli i teraz ani jednego nie zamieniłabym na dziewczynkę. Teraz oczekuję trzeciego dziecka, ale lekarz wolał mi nie mówić jaka jest płeć chociaż to już 23 tydzień. Może czasami nie warto znać płci dziecka, aby potem się nie rozczarować. A najważniejsze,żeby było zdrowe, chociaż bardzo bym chciała córcię.

Gość aśka72
Jestem w 23 tygodniu ciąży. Wczoraj miałam robione USG i lekarz nie chciał zupełnie nic powiedzieć. Kazał przyjść za 10 tygodni. Powiedział, że jeszcze jest za wcześnie na określenie płci. Mamy już jednego chłopca, ale jak będzie drugi, to będziemy szczęśliwi. Mój synek też miał być dziewczynką w 6 miesiącu, z tym, że ja bardzo chciałam mieć synka.

Mi w 23 tyg przepowiedział dziewczykę, 21 ide na 4D. Zobaczymy co tam powiedzą:)

A ja będę miała chłopca, więc powiedziałam mężowi, że będziemy mieć tyle dzieci, dopóki trafi się dziewczynka ;) :D

Gość aśka72
GRZYWA, czy to prawda, że za D3 biorą 200 zł?

Gość Zaneta25
a co to jest to 3d i 4d ? naiszcie bo nie mam pojecia czy to jest na wykrycie płci? i gdzie to mozna robic

Gość Izuncia
u mnie to bylo tak..oboje nie chcielismy znac płci,ale moj pierwszy gin, niechcacy powiedział..:O''ooo...ja tu nic nie widzę"(czyli GIRL)patrzac na nózki i mierząc kosc udowa itp... potem kolejny gin.,. temu tez sie wymsknęło:O "oooo ...nic mu nie chce odpasc.."(CZYLI boy)... czy ktos tu rozumie cos?:O .... niewiem komu wierzyc.. mojemu mężczyznie nawet sie nie przyznałam,ze znam..:P bo w sumie to i tak nie wiem..;) komu wierzyc..:opierwszemu ginowi czy drugiemu? hehe.. DORRE... czyli wyszło na to ze i tak nie wiem i tak....czyli tak jak chciałam;) hih..

Gość też chłopak
u mnie również miała byc dziewczynka i kiedy okazało sie podczas usg, że to jednak chłopiec - poryczałam się. To nie było rozczarowanie czy złość - raczej ogromne zaskoczenie. Dzisiaj wstydzę się tych łez i nie zamieniłabym mojego faceta na zadną babkę.