Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta111

Facet ze znaku lwa

Polecane posty

Gość lillisoa
Ja jestem rak i jestem z wodnikiem :) nie znam zwiazkow strzelec lew:(

Gość kolejny lew
ja jestem ze skorpionem - nigdy nie byłem ze strzelcem

Gość podnosicielka strzelczyni
??

Gość lilak
hehe , mój chłopak jest strzelcem a brat lwem co mogę powiedziec? ze strzelec to przy lwie aniołek, zacznę od lwa ( ja jestem rakiem) LEW Bardzo pewny siebie, targany wewnętrznymi emocjami i namiętnościami, chwyta się wielu zajęć( mój braciszek jest: konstruktorem, śpiewakiem, instrumentalistą, dźwiękowcem, poetą i filozofem)co ciekawe jest dobry w każdej z tych dziedzin.Poczucie moralności ma za nic( mógłby się związać nawet z prostytutką-tak powiedział), interesują go wszelkie perwersje. Jak zależy mu na kobiecie jest okropnie upierdliwy, nie umie przyjąć do wiadomości ze ktoras mogłaby go nie chcieć, jest wielkim romantykiem pisze dla kobiety wiersze, wysyła kwiaty itp. Pieniądze nie mają dla niego znaczenia. Nie jest na pewno oszczędny, nie można mu zwrócić uwagi. Mimo wszystko jestem z bratem bardzo zaprzyjazniona chociaz jestem rakiem hehe Strzelec Zyje idealami, mysliciel, inteligent, czasami nawet materialista, mysli jak gromadzic fortune, nie mozna mu zwrocic uwagi, bywa awanturniczy, ale w gruncie to bardzo uczuciowy czlowiek, chce w zyciu odniesc sukces, duze znaczenie ma dla niego rodzina

Gość lilak
lwy są bardzo ciężkie w pożyciu, mają zawsze tysiące ale, cieżko utrafić, przede wszystkim to cholerni egoiści

Gość o przepraszam
Jak bedziesz zbierać informacje na forum jaki kto jest to wiadomo ze bedą sie wpisywac głównie osoby nie zadowolone......,przeciez tak jest na kazdym temacie .

Gość kochanie moje
a ja sie dobnrze rozumiem z lwami ..bo jestem z pod znaku strzelczyni :P

Gość bvcer
jestem lwem ,ale problem jest w tym ,ze to co tu jest napisane to stek bzdur.50% to prawda i 50 % fałsz .Więc zupełna przypadkowość . Z moich doświadczeń dla mężczyzny Lwa najlepsza jest Waga.Z drugiej strony znaki zodiaku to ściema totalna.

Gość bvcer
bardzo pewny siebie, targany wewnętrznymi emocjami i namiętnościami, chwyta się wielu zajęć( mój braciszek jest: konstruktorem, śpiewakiem, instrumentalistą, dźwiękowcem, poetą i filozofem)co ciekawe jest dobry w każdej z tych dziedzin.Poczucie moralności ma za nic( mógłby się związać nawet z prostytutką-tak powiedział), interesują go wszelkie perwersje. Jak zależy mu na kobiecie jest okropnie upierdliwy, nie umie przyjąć do wiadomości ze ktoras mogłaby go nie chcieć, jest wielkim romantykiem pisze dla kobiety wiersze, wysyła kwiaty itp. Pieniądze nie mają dla niego znaczenia. Nie jest na pewno oszczędny, nie można mu zwrócić uwagi. Mimo wszystko jestem z bratem bardzo zaprzyjazniona chociaz jestem rakiem hehe Pierdoły nawet 50 % nie jest prawdą.

Gość huehueheuheue
a właśnie dla strzelczyni--według horoskopu--najlepszy jest lew :) że tylko pani strzelec jest w stanie z nim wytrzymać:) a ja jestem strzelczynią i mam na oku pana lwa....narazie go poznaję,więc nie potrafię jeszcze się wypowiedzieć...jak narazie,z tego co widzę to jest lekkim bałaganiarzem,nie dba o ciuchy,lekko rozkojarzony--no chyba ze w moim towarzystwie:)

Gość kochanie moje
serio ?? ale sie ciesze :)

Gość kochanie moje
jak wytrzymalam z panna :O (2 raz juz nie chce panny) to z lwem bede miala super zycie :)

Gość huehueheuheue
no :) ja "mojego" powolutku poznaję,a i widzę ze ja sie też mu podobam :) Zobaczymy jak to będzie :) narazie kompletnie nie widzę władczosci,egoizmu,właśnie ze jest...ciapowaty,bym powiedziała:D

Gość bvcer
zostawmy znaki.JA też jestem lwem ,ale do zarozumialec i inne rzeczy co tu słyszy mnie rozsmieszyły .Albo zaborczy ,zazdrosny? JEsli panna chce ze mna być to ok ,a jak chce odejsc to jej problem nigdzie jej nie trzymam.Zazdrość jest cechą osób ,które nie ufają drugiej połowie.JA nie mam z tym problemu.

Gość huehueheuheue
a drugi znak dla nas po lwie to baran,i tu się też zgodzę,chodziłam z wspaniałym facetem-baranem:)

Gość bvcer
strzelec to przy lwie aniołek buahhaha

Gość kochanie moje
tzn ??

Gość bvcer
czyli sie nic nie zgadza bo Moj tata to Lew .Moja mama to waga.Nie mogli na siebie lepiej trafić JA Lew moja najwieksza miłosc też waga ?Wiec co jest?

Gość bvcer
lwy są bardzo ciężkie w pożyciu ---prawda mają zawsze tysiące ale, cieżko utrafić, przede wszystkim to cholerni egoiści---- bzdury 50 % skutecznośc gratulacje.

Gość huehueheuheue
takie złe te lwy??:( to się zaczynam martwić.....a ten mnie tak pociąga....❤️ :)

Gość bvcer
jeszcze to : bardzo pewny siebie --prawda targany wewnętrznymi emocjami i namiętnościami, chwyta się wielu zajęć( mój braciszek jest: konstruktorem, śpiewakiem, instrumentalistą, dźwiękowcem, poetą i filozofem)--bzdury .Poczucie moralności ma za nic( mógłby się związać nawet z prostytutką-tak powiedział), interesują go wszelkie perwersje.--bzdury Jak zależy mu na kobiecie jest okropnie upierdliwy, nie umie przyjąć do wiadomości ze ktoras mogłaby go nie chcieć,--bzdury jest wielkim romantykiem--prawda pisze dla kobiety wiersze, wysyła kwiaty itp.--bzdury Pieniądze nie mają dla niego znaczenia.prawda Nie jest na pewno oszczędny,--bzdury nie można mu zwrócić uwagi--prawda .

Gość bvcer
i jeszcze to mitoman, "wszechuzdolniony"- we własnym mniemaniu sprosta każdemu wyzwaniu (może być pilotem odrzutowca, malarzem, pisarzem i kim tylko zachce)...a fakt, że wyzwań nie podejmuje tłumaczy tym, że "akurat ma zły okres i doła" --bzdury ale i tak nikt go nie zrozumie, bo nikt nie jest w stanie pojąć głebi jego przeżyć.--hm? We własnym mniemaniu jest także najlepszą partią w mieście, --fałsz najlepszym kochankiem w kraju itd, itp--fałsz inteligentny, ale wnerwiający, przystojny--nie bede siebie oceniał

Gość bvcer
i to: pewny siebie z tym się zgadzam pomocny dla innych aż za bardzo( zostawiał mnie nawet bo koleżanka go o pomoc prosiła przez co kłótnie były), wszechwiedzący- co bym nie zrobiła lub powiedziała zawsze mi mówi"WIEDZIAłEM" JEST TO STRASZNIE WKURZAJąCE :/:/ władczy i to że lubi dominować to u mojego Lwa też jest.. bardzo ceni sobie wygodę... a myśl o podejmowaniu nowych wyzwań gdzie jest pod górkę od razu odrzuca to moje przeciwieństwo(Bliźniak) mój jest zazdrośnikiem- upartym i pewnym swego- tylko on ma rację nie widzi swoich wad... a także mimo tej "władczej" natury tchórzliwy- horrorów się boi, nowych wyzwań się boi, jak rozmowa schodzi na poważny temat to boi się jej kontynuować i zawsze słyszę"nieważne" nie umie stawić czoło prblemom i się wycofuje... ale tak poza tym wiem że mogę na niego liczyć, że mnie szanuje i mocno kocha Gratulacje wiecej niż 60 % to prawda.

Gość lew to...
dwulicowy król. póki go wielbisz i chodzisz jak on chce jest cudownie, jak zwrócisz uwage nastepuje obraza majestatu. żona i dzieci to jego nora, dba o nia, ale lew to zdobywca, troche sie zapuscisz-a nawet niekoniecznie- znajduje inną, piękną i ognistą. lew musi lśnic.taki jest mój brat i pierwszy mąż. zdradzał mnie,rozwiedlismy sie, a do dzis nie moze sie pogodzic z tym że kogos mam. mój obedcny mąż nie raz dostał od niego w sagan za to że sie w ogóle ze mną pokazał na ulicy. zdaniem lwa powinnam wyc i snuc sie sama marząc o jego powrocie.to cała prawda o lwach!! znam wiele lwów.jezeli lew jest przystojny oi ma kase,zaden z niego mąż

Gość bvcer
mogę to też skomentować? dwulicowy król. póki go wielbisz i chodzisz jak on chce jest cudownie, jak zwrócisz uwage nastepuje obraza majestatu.--hm? żona i dzieci to jego nora, dba o nia, ale lew to zdobywca, troche sie zapuscisz-a nawet niekoniecznie- znajduje inną, piękną i ognistą.--bzdury lew musi lśnic.taki jest mój brat i pierwszy mąż. zdradzał mnie,rozwiedlismy sie, a do dzis nie moze sie pogodzic z tym że kogos mam --bzdury .Jezeli ktoś nie jest w moim typie to odchodze ,a nie zdradzam . mój obedcny mąż nie raz dostał od niego w sagan za to że sie w ogóle ze mną pokazał na ulicy. zdaniem lwa powinnam wyc i snuc sie sama marząc o jego powrocie.---hm? to cała prawda o lwach!! znam wiele lwów.jezeli lew jest przystojny oi ma kase,zaden z niego mąż---hm?

Gość bvcer
miedzy 0 - 25 procent prawdy . Gratulacje

Gość klotKA
Jestem z nim ho ho prawie 30 lat. Wiem ,że obiekt jego zaintersowania musi być atrakcyjny. Czyli muisz mieć swe życie!!! To prawda że on narzuca swą wolę .Ale gdy mu siepoddasz -zlekcewazy cie i wysmieje! Walcz o swoje. Ma wiele zalet - da ci poczucie bezpieczeństwa , luksusu . LEW JEST SZLACHETNY! Co to za piękna cecha! Mylimy ją z udzielaniem pomocy ,czasem brakiem cwaniacta. Lew jest szlachetny i nie jest małostkowy.Można tym dużo wygrać. Ja jestem Koza . Moim uporem , parciem do przodu , szukaniem i podejmowaniem wyzwań on chyba nawet jest zafascynownay . Pomaga mu to wstać z kanapy gdzie by sie wygrzewał i puszył i coś zrobić. A wtedy efekty są piorunujące , bo lwy nie są małostkowe ,jak coś kupi to futro lub złotą kolię ! Jak telewizor to tylko ten największy ! Można przeżyć wiele pięknych chwil z nim ....ale UWAGA : DBAJ SIEBE CALY CZAS!! JAKO ŁUP MUSISZ BYĆ ATRAKCYJNA >>>>>

Gość huehueheuheue
o tak,musisz być atrakcyjna :) Prawi mi ciągle komplementy na temat mojej figury ;)wiec chyba to dla niego ważne:)