Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajamitka

apel do kobiet polskich o dzieci - obdarujce nimi swoją ojczyznę

Polecane posty

Gość kajamitka

kobiety, widzicie na ekranach TV do czego są zdolni muzułmanie. Pomyślcie, jeśli każda z was nie urodzi 2-3 dzieci to tak będą za 20 lat wyglądały ulice Europy. Tu nie ma już tłumaczenia się, że nie mam warunków, że nie stać mnie i tym podobne ... Albo te dzieci urodzicie albo nasze ulice stajną się siedzibą rozfanatyzowanego motłochu, który sterroryzuje was, w w końcu zmusi do przyjęcia islamu i zapłodni was bez pytania się czy macie ochote czy nie. To co si ę dzieje na Bliskim Wschodzie jest jednym wielkim ostrzeżeniem. Odrzucie fantasmagorie feministek, które promują zabawę w karierę zamiast rodzenia. Nie rodzenie to droga do śmierci na własne życzenie. Okażcie się wspaniałomyślne i łaskawe. Obdarujcie swój kraj licznym, młodym pokoleniem. Polska potrzebuje waszego poświęcenia. Kennedy mówił "Nie pytaj co twój kraj może zrobić dla ciebie. Pytaj co ty możesz zrobić dla kraju !". Domyłśm się, że demony feminizmu będą chciały zanieczyścić ten topik jadem swojej nienawwiści do nowonarodzonych, do rodziny i macierzyństwa. Odrzućcie te głosy demagożek niepewnych swej kobiecości.

Gość obawiam się że już
nasz kraj stał się siedliskiem fanatyków... vide post powyżej :o

Gość kajamitka
i proszę, siły zła i destrukcji już ruszyły do sabotażu. Komu ty służysz mroczna istoto, czemu chcesz zagłady naszej ?

Gość mogę urodzić
nawet 10! teoretycznie - ale czy będziesz mi co miesiąc przelewała kwotę potrzebną na zapewnienie tym dzieciom szczęśliwego dzieciństwa? żeby im niczego nigdy nie brakło??? Zastanów się nad tym co pleciesz......decyzja o poczęciu dziecka winna być decyzją odpowiedzialną. Jak mnie nie stać na utrzymanie to się z motyką na słońcę nie porywam......

Gość kajamitka
niczego ci nikt nie zapewni. Musisz poświęcić się - to wojna i nikt na wojnie nie może liczyć na nic. Poza tym kobiety muzułmańskie rodzą mimo, że klepią biedę i rodzą taśmowo.

Gość kajamitka
jestem nawiedzona i chodzę do meczetu, myję nogi swemu panu i wysylam dzieci na wojnę.

Gość mogę urodzić
fanatycy jesteście. Do tego nieodpowiedzialni:-/

Gość kajamitko
jesteś kobietą bierz się do roboty daj przykład, mam nadzieję że już masz przynajmniej sześcioro europejczyków:-P

Gość babey
idz sie lepiej lecz do psychologa! za duzo tv oglądasz!!! najlepiej idz sobie juz zajmij miejsce w porodówce rozpłodówko jedna. Do czego Ty młode kobiety namawiasz??????? one mają troche wiecej oleju w głowie niz ty

Gość niestety merytorycznie
kajamitka ma racje , tylko forma zdradza,ze jaja sobie robi albo nawiedzona No i to, ze i tak najwiecej urodza pijalkii menele, im wszystko jedno, czy przyjda muzulmanie, czy kto inny. Ale jakby inteligencja zaczela sie mnozyc - nie mam nic przeciw.

Gość pracownik zanikającej instytuc
zdecydowanie uważam że mało dzieci rodzi polska inteligencja- jedno bo dwa to już za duży kłopot:-( efekt jest taki że całe osiedla starzeją się a dzieci rodzą się najczęściej w rodzinach patologicznych, utrzymują się więc z pomocy różnych instytucji społecznych i charytatywnych. A skąd te instytucje biorą pieniądze?? z naszych podatków> Wniosek prosty utrzymujemy i tak dzieci tyle , że nie swoje

Gość Jak to jest
że głupich nie sieją, a ciągle są :-D

Gość DO AUTORA ...............
MOZNA BYĆ ZABAWNYM, ALE NIE NALEZY BYC ŚMIESZNYM 😠 Robi

widzę, że kajamitek założył już nowy post ze swoim apelem, buhahahaha Kajamitek, ty najpierw z tym apelm do władzy miłościwie nam panującej ;)

Gość tylko seks prokreacyjny
nie odziera kobiety z godności i honoru. Bez aspektu prokreacji stosunek jest prostytuowaniem się najzwyklejszym.

Gość kinol21
coś w tym jest, ja tylko seksuję się bez gumki, a takie co chcą z gumką wykopuję z łóżka. Normalna kobieta gumki nie potrzebuje tylko k... używają to świństwo!

Gość gwintt
kobiety powinne wręcz zabiegać u mężczyzn o zapłodnienie. Szlachetna dziewicza rywalizacja w szczytnym dziele rozwoju narodowego przyniesie im szczęście i radość.

Gość golinna
powoli ale jednak coraz szybciej kobiety odrzucają bełkot feministycznych pseudointelektualistek. Odrzucają ich zdegenerowana, śmierdzące moralną zgnilizną pomysły na życie. Wraca do nas odwieczna prawda, że kobieta to przedewszyskim żona i matka - kochająca i wierna żona, czuła i płodna matka.

Gość kurde golinna dobra jesteś

Gość gdyby pokolenie
naszych rodziców tak rodziło jak my to kafe świeciłoby pustkami

Gość słuszne jest rodzenie
a niesłuszne abortowanie z adoptowaniem

Gość cudownie
Ja też "obdarowałam" swoją kochaną Ojczyznę dwojgiem dzieci. Chcianych, kochanych. Dostałam wymówienie z pracy - to była firma wymagająca bezwzględnej dyspozycyjności. Mimo, żę po urlopie macierzyńskim wróciłam do pracy, nie brałam zwolnień dostałam wilczy bilet - bo "mogę zacząć brać". Podjęliśmy z męzem decyzję i na wiosnę przenosimy się za granicę. Mamy już tam załatwioną pracę (mąż już pracuje), ja zacznę wkrótce po przyjeździe. Kto straci, kto zyska na tych dwóch obywatelach? :D

Gość wiem jak jest
cudownie--- macie dwójkę dzieci :-) i pewno nie żałujecie to tylko wstyd dla naszej polityki prorodzinnej ps ja też planuję drugie dziecko i w nosie mam co powie firma, pracować wszędzie można, a co do dzieci sama wiesz ............... TO SKARB NIEPORÓWNYWALNY Z NICZYM!!!!

Kajamitka, nie wiem czy wiesz, ale w kwestii dzieciorobienia wojny i zagrożenia rasy takich prawie samych argumentów używał Adolf. A w II Rzeszy kobiety, które pracowały i miały męża, były zwalniane, żeby w domu robiły swoje:) Dzieci chcę mieć z miłości, jako chciane i wyczekane, a nie jako obowiązek wobec państwa:)

Gość Szara lub nie szara
a ja mam inna propozycje dla teoretykow na tym topiku, zamiast wysilac sie na forum to plodzcie i zaludniajcie Europe...takie gadanie to zaden ruch...powodzenia

ja sie podpisuje obiema recami pod apelem, MY KOBIETY DZIECI SIE NIE BOIMY, a jak chlopy nie beda chcieli nas zapladniac same sie bedziemy zapladniac! ktora baba nie w ciazy bedzie miala czerwona kartke, ktora uzywa srodkow antykoncepcyjnych, dwie czerwone kartki. Porzadek trzeba zrobic z brzuchami, coby pustostanu nie bylo. I nie bedziemy zadnych ulg stosowac, nie ma, ze nieletnia jeszcze, nie ma, ze studentka jakas, nie ma, ze na wozku inwalidzkim,, nie ma, ze po klimakterium, nie ma ze na zwolnieniu lekarskim! A ta co juz w ciazy, to drugi raz zajdzie, technika do gory idzie! Koniec z obijaniem sie, zeby paniusie po jednym dziecku rodzily, na hurt sie przenosim, ta co urodzi mniej jak troje, tez czerwona kartke bedzie miec... kajamitka, powinnas za apel do potomnosci przejsc, ja juz Cie na liscie moich ulubionych apelantow zapisuje.

Gość ja tu czegoś nie rozumiem
Ja nie lubię dzieci, brzydzę się nimi, mam się zmuszać do ich posiadania tylko dlatego, że państwo tak chce?? Od 20 lat biorę pigułki anty, mam przerwać ich stosowanie i zajść w ciążę?? Mam oszukać męża, mimo, że wcześniej wspólnie uzgodniliśmy, że nie będziemy mieć dzieci?