Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GUNIA_mala

Chodzi po domu z ptakiem na wierzchu!!!

Polecane posty

Gość Natenczas Wojski
Możesz mu też przyrżnąc bejsbolem w beret, a kiedy się ocknie powiedz mu, że byłaś pewna, że to sen, a jego wcale nie było tam, gdzie był...

O rany ale ci wspulczuje!!!!!!!!!!!! Sorki ale to debil okputny!!!!ja mam meza od 4 lat i baki puszcza ale nie ucieka tylko prysnie jakims zapachem....HHAHAHA.a tak serio to jak z nim pobedziesz tak z pare lat to bedziesz taka jak on i sama siebie bedziesz sie wstydzila...!!!!!!!Poszukaj kulturalniejszego poki jeszcze masz czas.pa

Gość Dodo..
Ja mam dziwne uczucie ze to prowokacja...

To co piszesz jest śmieszne ale ja Ci współczuję - jeśli to prawda. Miałam kiedyś w pracy kolegę który bez przerwy opowiadał dowcipy. Pierwsze dwa dni wszyscy się śmiali a później uciekaliśmy przed nim, nie mogąc tego znieść.

Gość GUNIA_mala
dzieki kuradomowa i Natenczas za rady.zanim go spotkalam, myslalam, ze to ja jestem dziwna i zakrecona. Kiedys serio mnie wkurzyl, wiec powiedzialam, ze mu wyjade z barbary, jak sie nie uspokoi, a on na to: dobra mala, czas na spanking, przelozyl mnie przez kolano i wlepil lanie :( a ze jest sporo wiekszy ode mnie, to nie mialam jak uciekac, tylko troche poturbowalam mu ptaka :D ale to bylo 4 lata temu, teraz jetsesmy dorosli, czy on sie zmieni?

Gość GUNIA_mala
Przepraszam za tą prowokację.

Gość GUNIA_mala
To nie jest prowokacja!!! nie wiem co mam robic? wrocic do domu po 2 miesiacach i powiedziec rodzicom, ze mieli racje? ze nie nadajemy sie do wspolnego zycia? zerwac z nim? bo jak sie wyprowadze, to bedzie koniec! co ja mam zrobic? :o

Gość hollopack
Mój mąż się szkrobie po jajcach cały wieczór, a jak pytam, czemu to robi, to mówi, że dlatego, że nie może się polizać. I każe się lizać po nich do końca wieczoru, podczas tego puszcza bąki bardzo obficie, potem idzie spać bez mycia. Wstaje rano, kąpie się i idzie do pracy. Czemu nie zrobi tego wieczorem, nie rozumiem. Pomóżcie!!!

ja myslalam ze mam czuba ale twoj to rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wracaj do rodzicow kiedys im podziekujesz i bedziesz sie z tego smiala.trzymam kciuki.

Gość GUNIA_mala
boje sie, ze on jest swirem:( i pewnego dnia skonczy tak: http://www.pudelek.pl/artykul/118 :( nie chce go zostawiac, ale to chyba jedyne wyjscie.

brak mi juz na was slow.jest was wiecej?????????????????pogoncie ich w cholere.jakies prostaki te wasze chlopy.masakra!!!!ani sekundy z takim!!

Gość GUNIA_mala
Noooo dobra. To prowokacja. Chciałam zobaczyć jak zareagujecie. Widzę że jestescie naiwni. Zal mi was dzieci.

Gość GUNIA_mala
ktos mi tu robi czarny pijar. to nie jest prowokacja. moze nie jestem taka jak wiekszosc kobiet, nie placze w scierke kuchenna i mam nietypowe poblemy. jestem mloda dziewczyna, toche szalona, ale problem jest niestety, prawdziwy.

hallopack-kup facetowi psa!!!!!niech mu lize do rana!!!!!a ty niebadz glupia i nie dawaj sie ponizac!!!!no tragedie macie!!!nie wiedzialam ze takie czuby bez szpitala psycho na wolnosci luzacko kaza sobie pierdoly lizac!moze niedlugo beda was osikiwac albo walic na was i co wtedy???tez wam wesolo bedzie robic tak ciagle???

no dobra!!!to ty jests jebnieta wiec idz do doktora!zaczynam podejrzewac ze taka jestes jak twoj niby facet i sprawdzasz jak inni na to zareaguja.WSTYDZ SIE>

Gość Lutosław Zsiadły
wkórzona, nie wkórzaj sie tak, bo to pienknosci szkodzi:P

Gość GUNIA_mala
kuradomowa, o czym ty mowisz?? kto jest jebniety? tamta wypowiedz o jajkach nie byla moja, zgadzam sie, ze to obzydlwie :o

Gość wkurzona Ania
Naprawdę porozmawiajmy o czymś sensownym. No nie wiem...na przykład: 1. czy jak facet puści mi mokrego bąka w twarz masturbując się przy tym lewą ręką, to mogę zajść w ciażę ? 2. Jaki zapach mają trzydniowe skarpety zodiakalnego Barana :) Uczcie się od mądrzejszych ćwoki :)

Gość ale bzdury piszesz
zastanawiam się tylko, czy ta twoja prowokacja nie jest przypadkiem twoją głęboko skrywaną fantazją.....

Gość GUNIA_mala
w beretke? a gdzie to jest? ostatnio mowil, zebym go cmoknela w pompke, ale to chyba nie to samo? Aniu, poluzuj zwieracze, bo pekniesz:)

Gość GUNIA_mala
wszystkich niedowiarkow zapewniam: to jest prawda!!! tche sie z tego podsmiewam, ale dal mi w kosc moj chlopak. Musze przyznac (zreszta wy tez to zauwazyliscie), ze jego numery sa zabawne, jak sie o nich pisze/czyta. Ja mam je na co dzien, jestem juz zmeczona. Posze o rady, a spotykam sie tylko z niedowiezaniem i smiechem .

Gość GUNIA_mala
chcialam jeszcze tylko dodac ze jak siedzial z ta reka pod tylkiem to po chwili podszedl do mnie i powiedzial ence pence w ktorej rece wkazalam na prawa i dal mi rodzynke ktora wydlubal z dupy co robic ?

Gość konradek1983
Wez jakies jego dokumenty i zacznij przegladac, jak spyta co robisz, powiedz ze sprawdzasz czy nie ma zoltych papierow. Powinno go uziemic na jakis czas jak to dobrze rozegrasz.

Gość włóczka
genialny topik!!!!! :D :D :D ale sie usmialam:D p.s. jesli to jednak prawda, to nie chcialabym byc na twoim miejscu i pojedz mu po ambicii, albo zagroz ze sie wyprowadzisz/zerwiesz jesli przynajmniej troche nie spowaznieje

Gość A co to jest
mezczyzna na poziomie jak juz ktos tutaj sie wyrazil ? To taki ktory nie beka, nie puszcza bakow, w ogole pewnie nie chodzi do toalety...tutaj o poziom najprawdopodobniej nie chodzi tylko o wyglupy chlopaka ktore sa dziecinne. Jezeli on juz taki zartownis jest to musisz sie zastanowic czy dasz rade, moze mu z wiekiem przjedzie, byle by nie zamienil sie w totalnego nudziarza!

Gość
Beka jak cholera :D. Ale naprawdę... Składam najszczersze kondolencje zarówno ze względu na poziom jęteligencji twojego gacha, jak i twój (w końcu go wybrałaś a teraz jojczysz) P.S. Palcie gówniażeria mniej trawy...

Gość anus
chodzi po domu i wystawia anus