Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___20___

temat poronienie-potrzebuje materiały na ten temat

Polecane posty

Gość ___20___

czy posiada ktoś jakies materiały na ten temat, albo zna książki ??

Gość *basik*
Poronienie to raczej bolesny temat dla tych, które to przeszły - więc trochę wyczucia. Myślę, że zamiast pytać tu, to lepiej użyj przeglądarki internetowej - na pewno coś znajdziesz. Są też topiki, na których dziewczyny dzielą się swoimi bolesnymi doświadzczeniami, też możesz poczytać, wystarczy poszukać.

Gość wikusia86
dziekuje Ci slicznie :*

Gość poroninei fajne jest

Gość wikusia86
przykro mi ale nie moge tego znalezc na gazeta.pl

Gość wikusia86
ludzie nie czepiajcie sie, sama sobie tematu do pracy z biomedyki nie wybralam..musze napisac i juz, wiem ze to nie jest przynemny temat ale coz ja moge na to poradzic???????

Gość mozesz poradzic
mozna sie o tak delikatna rzecz jak poronienie delikatnie zapytac.. to chyba nic nie kosztuje prawda? albo sama sie zaplodnij poron i opisz... zobaczysz ze to bolesne wiem ze mloda i glpiutka jestes ale taka postawa ~cytat~ ludzie nie czepiajcie sie, sama sobie tematu do pracy z biomedyki nie wybralam..musze napisac i juz, wiem ze to nie jest przynemny temat ale coz ja moge na to poradzic??????? chyba nic nie wskurasz!! zreszta skoro chodzisz do szkoly to napewno masz dostep do materialow wiec nie sciemniaj kruszyno pojdz po olej do glowy i wiedz ze internet sluzy nie tylko do gadania przez gg ale i wyszukiwania informacji sluza temu PRZEGLADARKI np

Gość mozesz poradzic
sory za byki!!