Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo ktos mnie zaskoczył

Po jakim czasie chłopak zmienia się bedac w związku?

Polecane posty

Gość pytam bo ktos mnie zaskoczył

Chodzi mi o rozpoczęcie takiego zwykłego związku bez mowienia sobie co chwile kocham cie najdrozsza :P

Gość ale dokladniej
ile miesięcy czy lat

Gość ja sie dziwie
jestem w zwiazku 2 lata. Bardzo sie kochamy. Zwiazek sie zmienia, dojrzewa, ale sa to zmiany na lepsze. A to, ze sie kochamy mowimy sobie ciagle;) POZDRAWIAM

No właśnie też nie rozumiem - jesteśmy razem 7 lat, i związek zmienił sie na lepsze - a \"kocham cię\" słyszę na tyle często, że nie musze się dopominac :-) Zresztą ja też często mówię Mu, że Go kocham.

Gość Dziś mija 13 lat
od dnia naszego ślubu i słowa KOCHAM CIĘ mówimy sobie codziennie. Jesteśmy szczęśliwi jak wtedy 13 lat temu. Myślę że to się nie zmieni. Życzę wszystkim takiego szczęścia:D

Wiesz co... pytanie \"troszkę\" infantylne. I chyba nawet się nie skuszę, żeby odpowiedzieć :0 znikam

tylko siedem miesięcy razem, ale związek \"ewoluował\" :) na gorsze nic się nie zmienia, może to że tęsknota po spotkaniu większa ;)

Gość sopel lodu
chłopak nie zmienia się będąc w związku..i raczej nikt sie nie zmienia. trzeba sobie uświadomić jedną podstawową rzecz....nam się wydaje że człowiek się zmienia ale tak naprawdę to my lepiej siebie poznajemy i dlatego wydaje nam się że ktoś w związku się zmienił. To jest kwestia bliższego poznania siebie, dlatego wiele kobiet mówi że faceci się zmieniają po ślubie...guzik prawda, oni cały czas sa tacy tylko najpierw sie tego nie widzi a potem spadają klapki z oczu i nagle widzimy że nasz partner ma jakies wady. Jak się kogoś dobrze pozna to potem nie ma niespodzianek. poza tym chłopak nie zmieni się jeśli jest odpowiedzialny i wie czego chce i jeśli związek mu odpowiada jesli jest gotowy zaangażować się to nie kombinuje, problemy są zazwyczaj z facetami nieodpowiedzialnymi którzy sami nie wiedzą na co się zdecydować.

mój zmienił sie po ok. 4 latach...na gorsze tzn. juz nie jestem najwazniejsza...treaz liczy sie praca i pieniądze.