Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wąsikowa

Woskowanie wąsików

Polecane posty

Gość wąsikowa

Jak w temacie. Czy któraś z was pozbywa sie wasika w ten sposób?? Chciałabym wiedzieć ile płacicie z za zabieg i co ile trzeba go powtarzac.I najważniejsze- czy macie po zabiegu czerwone ropne krostki???? pozdrawiam

Gość wąsikowa
No dziewczyny- żadna nie depiluje w ten sposób zbędnych włosków nad górną wargą????

Gość uuuup
podnosze rowniez. po takiej depilacji wloski nie odrastaja ciemniejsze i mocniejsze?:/

Gość kafelka
A nie lepiej wyrywać włoski pincetą? (czy jak to się pisze :P)?

Gość numi
Nie mam krostek żadnych,pierwszy zabieg pozostawił niezbyt ładną skórę w miejscu wyrywania ale teraz jest tylko zaczerwieniona po usuwaniu woskiem.Co jaki czas trzeba powtarzać?To zależy od osoby,tego jak szybko rosną włoski,tego czy kosmetyczka jest dobra i nałożyła odpowiednio wosk oraz dobrze wyrwała.Ceny są różne,10 zł,8 zł,20 żl zależy od firmy.

Gość wąsikowa
czyli lepiej nie ryzykować na 3 dni przed randką??:-P I tak się skuszę na tą metodę-mam już dość wąsów!!!!

Gość i nie wódż wąsików na pokusę
kup sobie EXTRA STRENGHT CREME HAIR BLEACH Sally Hansen - mi pomogło-zarąbiście wybiela (cena ok.35zł) no chyba że masz wąs sumiasty niczym marszałek piłsudski ;)