Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buffy007

zmiana tabsow od ktorego dnia w pelni zabezpieczenie?prosze...

Polecane posty

Gość buffy007

witam, zmieniam z diane na microgynon, lekarz powiedzial mi ze moge sobie je brac od kiedy mi sie podoba ( wiem powalony ale jedyny w okolicy ) ale najlepiej jak wezme po 7 dniowej przerwie, wiec dzis dostalam okres a w czw powinnam wziac micro, tylko jak to wyglada z zabezpieczeniem?? prosze dziewczyny o popmoc to moja pierwsza zmaina.... dzieki buzka :-)

Gość buffy007
bardzo prosze o pomoc to dla mnie naprawde wazne...

Gość Ciocia dobra rada...
kochana a na ultce nie ma. Powinno byc napisane co w takim przypadku robic. Jak na moje oko to nie powinnas robic przerwy, ale jednak radze przestudiowac ultke.

Gość buffy007
na ulotce pisze ze mozna wziac po 7dniowej przerwie i zadnych innych info nie ma tyle tylko ze spotykam sie tu na kafeterii z opiniamii ze trzeba sie dodatkowo zabezpieczac... inne dziewczyny twierdza ze nie wiec jak to w koncu jest????n ;-(

jak bierzesz po 7 dniach przerwy to nie trzeba sie dodatkowo zabezpieczac, bo dzialaja od razu - ja bralam juz 5 roznych tabsow i zawsze po przerwie.

Gość buffy007
o dzieki malinko ;-)

Gość Ciocia dobra rada...
Skora tak pisza na ultce to nie ma co zabardzo schizowac:)

Kiedy ja zmieniałam lekarka kazała mi wziąć 1 tabletkę micro w pierwszym dniu krwawienia, czyli tak jak się bierze w ogóle pierwszą tabletkę. Ciekawe, że co lekarz to inna metoda.

Gość kinga2
hej jak zmieniasz to po 7 dniowej przerwie kja tak brałam i mialm taka sama zmiane ale mi nie słuzyła wiec wziełam zmnieniał tobosy zabezpieczenie jest od pierwszej tabletki wie c jestes zabezpieczona

Gość buffy007
dzieki wielkie! i nie robi zadnej roznicy to ze podczas brania pierwszej tabletki bede jeszcze miala okres?? buzka