Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaa..

Czy macie jakieś zdjęcia najpiękniejszych kobiet w ciąży ??

Polecane posty

Gość 1111111111111
3 kg w 7 mies. ? czy to nie za mało? nie znam sie ale moja znajoma tak bała się utyć w ciąży,że przybyło jej tylko 6 kg ale dziecko urodziło sie z anemią

Czytając te Wasze wypowiedzi załamałam się. Moim zdaniem ciąża to wspaniały okres w życiu kobiety (oczywiście chciana ciąża z odpowiednim mężczyzna, który wspiera i też chciał dziecka) i ciężko mi na sercu kiedy czytam ze kobieta w ciąży wygląda wstrętnie. Ciąża to nie tylko te dodatkowe kilogramy ale i myśl że jest we mnie nowe życie. Dla mnie ciąża to stan bardzie sensualny , zmysłowy ... niekoniecznie fizyczny. A czytając stwierdzenia ze kobieta w ciąży to grubaska i jest wstrętna to wydaje mi się że pisała to jakaś niedowartościowana i niedojrzała małolata która gówno wie o życiu i patrzy tylko na \\\'fizyczna\\\' jego stronę. pozdrawiam wszystkie matki i te które dopiero nimi się staną:)

,,kobieta w ciąży pięknieje\\\" zgadzam sie z Tobą widać że jesteś dojrzałą osobą w przeciwieństwie do tych pustych panienek które twierdzą że to obrzydliwe... nie ma nic piękniejszego jak zobaczyć kobietę w ciąży!!! przecież to błogosławieństwo...sama nieraz idąc ulicą gdy zobaczę kobietę w ciąży nie mogę sie nadziwić... i doczekać kiedy mnie to spotka... choć mam mało lat, bo dopiero 18 to czuje że to będzie moja najważniejsza rola w życiu w której się spełnię...pozdrawiam cieplucho wszystkie panie które spodziewają sie dzidziusia/ów i te które są już dojrzałe:)))

Gość danclan
A ja uważam, że moja żona wyglądała uroczo w ciąży i nie tylko ona - wiele kobiet w ciąży wygląda pięknie - bardziej zaokrąglone ale przez to bardziej kobiece.

Gość kacprzak_kasia
Na stronie www.kaminski-art.com znajdziecie dużo ślicznych zdjęć z brzuszkami :)