Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość red marinka

Pomocy!!! juz mam dość swojej pracy!

Polecane posty

Gość red marinka

witam! poradzcie co robić, otóz pracuję w firmie która zatrudnia duzo ludzi (biuro), pracuje ze mną pewne małzeństwo które za wszelką cene chce skłócic reszte pracowników. Próbują zaprzyjaznic się z szefem i cały czas donoszą mu o najmniejszych nawet potknięciach. Tam nie da się życ, cały czas afery. jak jest dobrze to zasługi przypisują oczywiście sobie. A jak cos aby żle to zwalają na reszte. Jestem wypalona psychicznie. Co robić?

Gość red marinka
Nikogo to nie interesuje czy co?

Gość jak masz dosyć
swojej pracy to oddaj ją mnie. Jestem bezrobotna i chętnie przyjmę każdą pracę.

Współczuję Ci bardzo! Wiem co to niezdrowa atmosfera w pracy, ale niestety nie za wiele możesz zrobić :( Dziś trudno o prace i lepiej siedziec cicho jak się ją ma. No chyba, że jest Was w tym biurze więcej, którym nie podoba się zachowanie tego małżeństwa i macie spoko szefa to może warto coś mu zasugerować? Ale na Twoim miejscu w pojedynkę nie robiłabym nic, poza tym, że zaczęłabym szukac innej pracy, chociaż jak mówiłam jest ciężko :(. Życzę powodzenia

ja równiez Ci współczuje ! Jeżeli szefowi to się podoba to nic nie zrobisz ( chociaż ja na jego miejscu pozbyłabym się ich ) tworzą złą atmosfere w pracy i sadze ze firma na tym straci. Szkoda że i wy reszta pracowników, jak ja nie lubie takich ludzi, mysle że nie wiele umieją bo gdyby było inaczej nie posuwaliby sie do takich kroków. Nic wiecej Ci nie poradze bo sadze że nie masz perspektyw na inną prace? mam nadzieję ze szefowi oni w koncu się znudzą ;) zycze powodzenia i siły

Gość a ten topik
to odnośnie ciąży, macierzyństwa czy może w sprawie wychowania dzieci?