Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bioderka

Schudnąć w biodrach-ale jak???

Polecane posty

Gość bioderka

Podpowiedzcie jakieś ćwiczonka,bo te biodra (a co za tym idzie-przeklęte boczki [zły] ) nie dają mi żyć...Ćwiczę na uda,pośladki i brzuch,ale co na biodra?Dziękuję za wszelkie podpowiedzi!:)

Gość nikaa01
Na tzw. boczki,dobry jest hula-hop ale taki cieższy a nie plastikowy,pozdrawiam :*

Gość bioderka
a ja kręcę takim zwykłym-to myślisz,że nic nie da? :(

Gość Ach to ja
Podobno hila-hop jest dobre:) Ja się nie przejmuję- mam i tyle, a jak się komus niepodoba, trudno;) Zreszta, nie wystawiam swoich boczków na widok publiczny, ku zgorszeniu widzów;) Spróbujcie ego hula-hop :)

Gość bioderka
dziewczyny-no nie wierzę,że żadna z Was nie ma,albo nie miała takiego problemu...Dajcie znać!

Gość sc
trzeba to metalowe hula hop wypróbować. Gdzie go mogę kupić i z aile?

Gość a co ma pas do bioder

Gość gość
LhyLdDX2hnSnnUPnky5cSvA2

Gość gość
Próbując odchudzać się samodzielnie miałam zawsze problemy z ustaleniem sobie diety. Co mogę jeść czego nie i w jakich ilościach. Mam wrażenie, że to co sobie wymyślałam na podstawie informacji w internecie nie było dobrane odpowiednio pod mój organizm i nie było pełno wartościowe.. Zawsze jakoś dziwnie się czułam bez energii itp. Od chwili gdy skontaktowałam się z Natalią wszystko się zmieniło. Pomogła mi wybrać Sibutramine 20mg od która jest środkiem godnym uwagi, przyspiesza metabolizm, ogranicza uczucie głodu i ogólnie apetyt, czego efektem jest szybka redukcja wagi. W połączeniu nawet z małą i niebyt intensywną aktywnością fizyczną daje super efekty i rezultaty. Aktualnie -15kg ;) Kto zamawiał od Natalii (733 566 390) wie, że przesyłka jest ekspresowa, sprawdzanie przy odbiorze, 100% pewności. Polecam

Gość gość
polecam sprawdzonego sprzedawcę ambulatorium@protonmail.com