Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tamm

nie kochana

Polecane posty

Gość taka tamm

:(

Gość taka tamm
chcialabym w to wierzyc....

Nikt cię nie podniesie na duchu choćby nie wiem co powiedział. Tylko ty to możesz zrobić. Zamartwianie się, zapadanie w siebie jest w pewien sposób wciągające, pogrążanie się w ten stan z jednej strony sprawia ból, z drugiej czujesz że jest to słodki ból. Ale to nic nie daje. Frazesy? Oczywiście. Ale sama pomyśl. Nikt ci nie pomoże jeśli ty na to nie pozwolisz i jeśli ty nie będziesz walczyć z tą czarną dziurą. A takie bierne \"jest mi tak źle\" nikomu niczego nie ułatwi - można tylko siąść obok ciebie, wziąć cię za rękę i być przy tobie w takiej chwili. Tylko ty możesz zrobić cokolwiek.

Gość taka tamm
nawet nie ma kogos takiego kto by wzial reke moja i chociaz potrzymal i przytulil...

Widzisz, dokładnie o tym mówię. Wchodzisz tu na forum, żeby może znaleźć pocieszenie, bo normalnie go nie znajdujesz, i tutaj możesz otrzymać tylko wirtualną pomocną dłoń, więc jeśli napisałaś \":(\" a ja odpisuję to trochę tak jakbym siedziała obok ciebie, dawała ci moje pozytywne myśli, nie wymawiając ich tylko po prostu będąc. Myślę, że kafeteria to nie jest dobre miejsce na szukanie porad życiowych - wogóle \"porady życiowe\" to jakaś pomyłka. Każdy ma własną historię. To co, że ogólnie wszystko wydaje się podobne, to co że ktoś powie \"wiem co czujesz\", i tak jesteś sama ze sobą, z tym co jest w tobie, z twoim strachem, z twoim żalem, poczuciem beznadziejności. Nie mam zamiaru więc radzić ci niczego. To twoja walka, ktoś obok może tylko być przy tobie, żebyś wiedziała że nie wszyscy o tobie zapomnieli, że ktoś daje ci dobre myśli, że patrzy łagodnie, że wierzy i czeka na twój uśmiech. \"Wszyscy tak pragniemy szczęścia\"... Czekać? Robić coś ze sobą? Zadręczać się? Zapadać? Płakać co noc? Może wykorzystaj tę samotność dla siebie. Naucz się siebie, zagłęb się w twoje pragnienia, oddychaj światem. Nikt nie wie kiedy. I czy wogóle. Więc czy warto strach przedkładać nad wszystko?

\"Każda potwora znajdzie swego amatora \" A tak na serio to spróbuj może zmienić miejsca w których bywasz ! Może sposób ubierania ! I pamiętaj zawsze myj zęby i cipkę ! :-D:-D:-D