kaki21 0 Napisano Luty 7, 2006 Pytanie głównie do dziewczyn bioracych tabletki.Czy rzeczywiście od czasu jak je birzecie dolegliwości miesiaczkowe znikaja?Ja co miesiac walcze z bólem brzucha i już mam tego dość...Prosze o odpowiedzi.Dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Luty 7, 2006 odswiezam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papagaj Napisano Luty 7, 2006 odp na przykladnie mojej kolezanki. Kiedy dostawala okres, przez 3 dni nei wychodzila z domu,pare razy nawet wyladowala na pogotowiu,bole miala strasznie.odkad bierze tabletki,czuje sie dobrze,mowi ze troche ja boli brzuch,ale to jest nic w porownaniu z tym co przezywala.wiec pomagaja,ja wlasnie zaczelam brac i musze stwierdzic rowniez poprawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milkaa Napisano Luty 7, 2006 ..pomaga! Ja przy pigułkach w ogóle nie zauważałam że mam okres. (Żart oczywiscie). Po prostu od początku do końca nic nie czułam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to prawda Napisano Luty 7, 2006 mi również pomogły!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sevia 0 Napisano Luty 7, 2006 Mnie bolal tak jak zwykle - moze dlatego ze jestem dopiero na drugim opakowaniu tabsów. Zoaczymy jak bedzie dalej, efekty podobno sa widoczne po kilku miesiacach. Choc to tez kwestia indywidualna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość novynettka Napisano Luty 7, 2006 ja niestety mialam duze dolegliwosci z bolami, a po zaczeciu novynette mialam jeszcze gorsze, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Luty 8, 2006 piszesz,że miałas..tzn.ze teraz coś ci pomogło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aagness 0 Napisano Luty 8, 2006 Ja biore Cilest i nie mam zadnych dolegliwosci. Okresu wiem kiedy sie spodziewac ale ze przyszedl to sie dowaiduje po wizycie w taoalecie, żadnych dolegliwości nie mam jakby w ogole się nic nie działo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Luty 8, 2006 z tego co piszecie wynika,że chyba nic innego i nie pozostało...skoro ibuprom max nie pomaga,to chyba najwyzszy czas znaleźć odpowiednie anty...dzięki wszystkich,którzy się wypoeidzieli i jeszcze mają zamiar to zrobić.Nadal chętnie poczytam Wasze opinie.Pozdrówka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krycha231 Napisano Luty 8, 2006 pamagają naprawde:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Luty 8, 2006 idź i zapytj,po to jest gin:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach