kaki21 0 Napisano Luty 7, 2006 Witam!Proszęo odpowiedzi na pytania osoby,które leczą się w crofamedzie we Wrocławiu: Ile kosztuje 1wsza wizyta i co ona obejmuje? Czy ceny kolejnych wizyt różnią się od siebie? Jak oceniacie lekarzy tam przyjmuacyhc? Z góry dzięki ogromne za odpowiedzi:) pozdrowionka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Luty 7, 2006 Dziewczyny z Wrocławia proszę o jakąś opinie,to bardzo ważne dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sevia 0 Napisano Luty 7, 2006 Hej, nie wiem czy moge powiedziec ze sie lecze, bo bylam raz. W kazdym razie jest tam bardzo milo - w zyciu nie pomyslalabym ze u ginekologa moze tak byc. Lekarze/lekarki - jest ich wiecej - sa bardzo mili, usmiechnieci. Z kwestii merytorycznych, koszt wizyty to 50zl, w tym masz rowniez usg wewnetrzne. Badanie jest dokladne, nie \"zbywane\". Cytologia, jesli bys chciala, platna jest dodatkowo - 10zl. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Luty 7, 2006 dziekuje ci bardzo sevia,chyba sie do nic wybiore:) a mozna przyjsc tam i zarejstrowac sie na miejscu i od razu mnie przyjma?czy musz ewczesniej umowic sie telefonicznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sevia 0 Napisano Luty 7, 2006 Wiesz na miejscu raczej Cie nie przyjma, ja na wizyte czekalam tydzien - ale to w sumie nie jest tak strasznie dlugo;) Polecam rejestracje telefoniczna, rejestruja Cie na konkretna godzine, potem nie musisz juz czekac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Luty 7, 2006 dziękuję bardzo:) i pzdrawiam serdecznie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszkaaa 0 Napisano Luty 7, 2006 wietam.po przewprowadzce do wroclawia musialam zmienic lekarza i zdecydowalam sie wlasnie na corfamed.i jestem bardzo zadowolona.za pierwsza wizyte zaplacilam 50zl +10zl cytologia.Przez nastepne pol roku zglaszam sie tylko po recepty:) Pani doktor byla naprawde super-mila i czulam ze moge jej powiedziec o wszystkim co mnie dreczy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Luty 7, 2006 dzieki myszkaaa,mam jeszcze jedno pytanko,czy jak zgłaszałaś się po recepty,to za kazda wizyte tez musiałas płacic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gjfhnujhbuyg Napisano Luty 7, 2006 A u jakiej lekarki bylas??(chodzi mi o nazwisko:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Luty 8, 2006 może jeszcze ktoś ma ochotę zabrac głos w tej sprawie???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszkaaa 0 Napisano Luty 8, 2006 Nie! za recepty nic nie placilam poprostu dzien wczesniej dzwonilam na recepcje i mowilam ze jutro przyjde po recepte a na nastepnydzien ona czekala juz na mnie wypisana,czasem odbieral ja za mnie chlopak:) Bylam u dr Doroty Wickiewicz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aranżacja Napisano Luty 9, 2006 Długo korzystałam z usług cofamedu i mogę polecić jest miła obsługa,tanio i po recepty można przyjść za darmo!!Jednak kiedy zaczęły się u mnie poważniejsze schorzenia to nie umieli sobie poradzić-zmeniłam na innego bardzo dobrego pana dr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Luty 9, 2006 przkonałyście mni edziewczyny,dziękuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach