Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tutti

wyjazd chłopaka

Polecane posty

prosze napiszcie mi coś miłego:( mój chłopak własnie wyjezdza i wróci dopiero po mojej maturce lub ja mam do niego przyjechać... chodzi mi o to ze widujemy sie codziennie a tu nagle ... nie wiem co mam przez ten czas robic , wiem nauka a potem co? Po jakim czasie minie mi najwieksza tesknota? Zdaje sobie sprawe ze ten czas coś zmieni ale wierze w to ze jak sie spotkamy wszystko wróci do normy ... z reszta to jakies 3 miechy

dasz rade! 3 miechy to nie rok:) a smutek tobie nie przejdzie- bo kochasz... ja najdłużej nie widziałam sie 2 mies. i tęskniłam ciągle tak samo mocno... ale pomyśl- co sie bedzie działo gdy sie spotkacie!!!!!!!! pozazdrościć!!!!!

Gość ghsdhger
mi mniej wiecej 3 miesiace zajely zdradzenie zony:( a tesknota z dnia na dzien coraz wieksza teraz + wyrzuty sumienia:(

nooo to bedzie najpiekniejszy moment jak sie zobaczymy po takim czasie :) a ta zdrada , hmmm ufam mu

Gość jarek29
i tak cie zdradzi, nie badz naiwna :p

ale wredne gady sie tu wpisują! pisała dziewczyna na początku ze prosi o coś MIŁEGO!

Gość my hamp
nie martw sie!moj rok temu rowniez wyjechal i nie bylo go na 3 miesciace a w tym czasie zdawalam maturke.Ale jakos przezylam, milam co robic... nauka, itp.Choc nie powiem ze pokus wiele bylo do zdrady ale nie uleglam bo po prostu Kocham go!!Teraz znowu go nie ma bo wyjechal. Ma wrocic za 2 miesciace a ja szukam pracy i nic nie moge znalesc... nudno mi i ciezko... niestety takie zycie... ale sa jesczez przyjaciele!!! pozdrawiam!!!

Gość my hamp
tuutti!! najtrudniejsze bede pierwsze dni, pierwszy tydzien.Tez tak mialam!musisz myslec pozytywnie!uwierz mi!tez przez to przechodzilam i przechodze znowu, wiec wiem cos o tym:)mi jest ciezko bo bez mego misia jak bez reki sie czuje....a twoj kochany gdzie wyjezdza?daleko??

Gość jarek29
przez 3 miesiace? zdazy przeleciec cale stado napalonych panienek :D

Gość ghsdhger
Nie stresuj dziewczyny. Jak bedziecie duzo rozmawiac moze nic sie nie stanie. Tu po prostu strasznie doskwiera samotnosc i tesknota za ta druga osoba:( Zycze Ci zeby byl wytrzymalszy niz ja i sie tak glupio nie zkur..l:(

Gość my hamp
aj wy meskie futki!!! myslicie tylko fiutem a nie glowa!!jesli zalezaloby wam na lasce to wszystko mozna zrobic dla tej jedynej... sex to nie wszystko!!