Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....SmutekNasNiszczy......

Moje kompleksy stworzył mi mój własny chłopak co zrobić??

Polecane posty

A więc mam 16 lat.Z moim chłopakiem jestem ponad miesiac ale znamy sie znacznie dłużej.Do tej pory nie miewałam kompleksy, ale nigdy nie były one zwiazane z moja sylwetką.Jestem osobą szczupłą (przy wzroście rónym 165cm waże ok. 47kg).Znajomi i bliscy zawsze mówili że mam idealną figure, często słyszałam że mam bardzo ładne zgrabne nogi, płaski brzuch, ładne piersi czy zgrabny tyłek.Jednak od kiedy jestem z moim chłopakiem o niczym innym nie myśle jak o tym - "jak tu schudnąć?".Wszystko zaczeło się od tego że pewnego dnia dotykając mój brzuszek stwierdził kpiąco - "ale masz wałeczki".Od tej pory słyszałam co jakiś czas "musisz jak najszybciej zrzucic ten fecik", "no niedługo wakacje, masz zamiar wyjsc na plaze z takim brzuszkiem??", "Oj... ale masz tłuszczyk" albo poprostu dotykając mój brzuch zaczyna się chichrać, poczym udaje ze cos mu sie przypomniało.Niewiem juz co robic, próbowałam sie tym nie przejmować, mówić że jak mu się nie podoba to niech zmieni dziewczyne, albo ze sam posiada mnóstwo wad których mu nie wytykam.Źle się z tym czuje, bardzo mi na nim zależy i niewiem co robić.Smutno mi kiedy tak mówi i coraz częściej dołuje mnie to :(( co mam zrobić?? czy ktoś ma podobną sytuacje?? co o tym sadzicie?? czekam na komentarze!!

Gość zostaw go
po co Ci anoreksja?

Gość tak to jest
to bardzo ładnie, kiedy kochana osoba daje nam coś w darze

Gość jagoo
masz dziwnego faceta...z tego co piszesz wynika ze masz niedowage...zostaw kolesia niech spiepsza na drzewo jak mu nie pasuje...a Ty sie nie przejmuj...gnoejk i tyle

Gość hj46nn6n46
to moze zacznij mu wypominac,to sie opamieta....ja mialam nadwage i koles w zyciu mi tego nie wypomnial,bo mnie kochal:)

47 kg?? przeciez Ty nie masz z czego sie odchudzac!! daj sobie z nim spokój, to jakiś kretyn!!! :o

To mój pierwszy chłopak, a więc jest dla mnie bardzo ważny. Przedtem miałam tylko przygodny seks oralny z rotweilerami ze schroniska w Gdańsku - Orunii (zatrudniłam się niby jako wolontariuszka o dobrym sercu, a tak naprawdę chodziło mi tylko o lizanie - i teraz mnie to gnębi :O)

Gość dobra radaaaa
a ja przez mojego faceta i jego komantarze na temat mojej sylwetki i ciągłych zartów że jestem gruba wpadłąm w bulimie wiec nie warto sie tym przejmowac bo ty kochana masz niedowage, jesli chcesz to jedynie zacznij ćwiczyc brzuszki a zobaczysz jak pieknie sobie brzuszek wymodelujesz powodzenia

Mój chłopak ma 18 lat, czuje ze wam dosc łatwo jest pisać zebym go zostawiła.Staram sie mu wygarniać jego wady, ale sporo ich nie potrafie znaleść.Kiedy mówie że mnie to rani kiedy tak mówi, zaczyna że nie chce mnie ranić, że mówi mi to bo chce żebym wiedziała.... niewiem dlaczego jest taki... zdarzyło sie więcej takich incydentów.Wypowiadał się tez na temat mojej karnacji i skóry.Powiedział ze o wiele lepiej bym wyglądała opalona.Pytał czemu nie chodze na solarium.Chodze na solarium co prawda ale nie jestem bardzo opalona.Czy warto się zmieniać dla chłopaka??

Gość Zdzisława_Psikutasowa
Nie żucem go bo ma pyte jak rodwajler sonsiada spod trujki. Na dodatek słucha eminema i zaczytuje się w ksionszkach herberta urbańskiego, cos nas łonczy jak widzicie. Poza tym lubie jak robi zdjecia moich postepujoncych zmarszczek, musze wiedziec jaka kiedys byuam pienkna.

Gość dobra radaaaa
On chce z Ciebie zrobić swój ideałek, widocznie nie kocha Cie takej jaka jestes ale taką jaką chciałby zebys była. niezmieniaj sie tylko i wyłącznie dla niego nie rób tego tylko dlatego ze on ma takie widzimisie w koncu zacznie ci wymieniac coraz wiecej rzeczy które musisz zmienic jesli cie nie akceptuje taką jaką jestes to przemysl czy warto kiedys sie przekonasz ze niewarto było zmieniac sie dla kogos kto być moze na to nie zasługiwał

Gość kirscha
a co ja mam zrobić? MMó chłopak powiedział mi " myślisz, że jesteś idealna?Masz płaski tyłek i małe cycki"

Wypowiedź.... \"To mój pierwszy chłopak, a więc jest dla mnie bardzo ważny. Przedtem miałam tylko przygodny seks oralny z rotweilerami ze schroniska w Gdańsku - Orunii (zatrudniłam się niby jako wolontariuszka o dobrym sercu, a tak naprawdę chodziło mi tylko o lizanie - i teraz mnie to gnębi)\" ...nie była pisana przezemnie.Jesli ktoś nie ma ochoty sie wypowiadać na ten temat, lub nie ma nic do powiedzenia to niech tego nie robi!! Czasem myśle że na prawde jestem bardzo brzytka.Boje się w sumie że on mnie zostawi dla innej.Wydaje mi się ze podoba mu sie mój charakter bardziej niz wygląd, jednak z czasem zaczeło wychodzić jaki jest jego typ kobiety i chce mnie \"delikatnie zmienić\"

Gość kobieta81
kirscha-> to mu powiedz, ze piesek Twojej kolezanki ma wiekszy sprzecik, a ona ma Yorka :P A tak powaznie, co Wy robicie z tymi toksycznymi idiotami. Cos im sie nie podoba to spadac, 10 sie znajdzie na ich miejsce. Droga autorko przy wzroscie 165 i wadze 47kg stwierdzam z cala stanowczoscia, ze nie masz walkow na brzuchu, bo to po prostu niemozliwe. Palantowi powiedz, ze od solarium sie robi rak skory i chyba nie chcialby Cie stracic przedwczesnie, a w ogole rzuc palanta.

Gość .....SmutekNasNiszczy.......
gościus obie robi jaja, a ty to bierzesz na powaznie ale naiwność

Gość ja mam 165cm
wzrostu i waze AŻ 52 kg i wiesz co??wszyscy truja ze wygladam źle a ty ze swoimi 47 to chyba juz calkiem kiepsko:O olej tego goscia bo wpadniesz w cos z czego zajebiscie trudno ci bedzie wyjsc!! a wiem co mowie zyje jakies 10 lat wiecej niz ty:)

Do kobieta81 O tym solarium to powiedziałam mu dokładnie tak samo.On stwierdził że jego koleżanka cały czas chodzi na solarium i bardzo ładnie wygląda.Na pytanie czemu z nią nie jest tylko ze mną odpowiedział ze mnie kocha.... kocha mnie ale jakos dziwnie to okazuje.Mówił ze za bardzo biore wszystko do siebie i oburza sie o to że nic mi nie można już powiedzieć. Moje wypowiedzi mają zaznaczony mój nick na czarno.Innymi prosze się nie przejmować!!

czy ty nie oszalalas?co to za facet ktory wpedza dziewczyne w kompleksy?prawdziwy ciagle dziewczyne chwali, prawi komplementy. Nie wartos ie zmieniac dla drania.predzej czy pozniej i tak cie zmieni na lepszy model..szkoda nerwow czasu. twego zdrowia, po prostu z nim skoncz, to nie jest prawdziwa milosc..

Do morphina Wiem ze nasz zwiazek nie będzie wieczny, ale ja go bardzo kocham i jest mi z nim bardzo dobrze...... no nie licząc tego co opisałam w głównym poście :( nie chce go zostawić, nie potrafie.Chciałabym tylko żeby przestał mi wytykać wady i zaakceptował mnie taką jaka jestem :( Niewiem jak mu to wytłumaczyc i czy to wogóle jest możliwe...

jemu nigdy nie dogodzisz, jak zaczniesz cwiczyc to bedzie mowil ze jestes zbyt umiesniona, jak bedziesz chodzic na solarium to jemu nagle zaczna sie podobac dziewczyny o bledszym odcieniu skory. to juz taki koles...on nie umie docenic tego ze ma sliczna, szczuplutka dziewczyne, a juz na pewno nie wie co znaczy kochac kogos, bo jakby wiedzial nie wygadywal by takich bzdur nie przejmuj sie kochana, uwierz w siebie, nie daj sie ranic tym pseudo-radom swojego chlopaka. ciesz sie zyciem, otaczaj facetami, niech zobaczy ze nie jest jedyny na swiecie!!

Gość chudzina
czesc wszystkim wspolczuje ci ze jestes z takim palantem ja mam 165 cm waze 45 kg i moge cie zapewnic ze niejestes gruba

heh to jaksi kompletny kretyn!!!!niemozliwe zebys byla gruba sama twierdzisz ze masz plaski brzuch zreszta saam najlepije wiesz jak wygladasz...a on???debil jakis!!!!!zrob mu to samo..tez zacznij komentowac jego wyglad...zeby zaczal np chodzic na silownie bo ma zero miesci albo najlepiej powiedz mu ze ma malego...:)zobaczysz jak go to ruszy.....skoro cos mu w tobie przeszkaadz to niech sobie znajdzie dziewczyne z anoreksja!!!!!debil skonczony!!!!!!!!moj chlopak od 2 lat codziennie mowi mi komplementy i wiem ze nie ma dla niego ladniejszej..takze zastanow sie czy warto z kims takim byc....

Przeczytałam wzystkie komentarze i juz wiem co zrobie - w pierwszej kolejnosci wytkne mu wszystkie wady - opalenizne, mięśnie, wzrost itp.Jak się obrazi to kij mu w oko - zrywam z nim, mam dużo innych adoratorów ;) a może zobaczy jak ja się czułam i sie zmieni... ale to mniej prawdopodobna wersja :/ w każdym razie dziękuje wszystkim ślicznie za komentarze !! pozdrawiam !

dziewczyno Ty sie nawet nie zastanawiaj !! Skończ z nim natychmiast !! Chłopak powinien Cie akceptować taką jaką jesteś, choćbyś ważyła 100 kg !! Na pewno znajdziesz jakiegoś cudownego chłopaka :) nie zawracaj sobie głowy takim ścierwem :O

Sama kiedyś się bałam, że mój mężczyzna mnie w końcu zostawi, bo dobrze wiem, że całkowicie odbiegam od jego \"ideału\" kobiety. Ale też nie miałam zamiaru się ekstra dla niego zmieniać - ważne, żebym ja w \"swojej skórze\" czuła się dobrze. Jemu podobają się krótko obcięte blondynki, a ja mam długie włosy koloru czekoladowego. I za nic nie zafarbowałabym ich specjalnie dla niego. I przy wzroście 162 cm ważę 53 kg, nie jestem okazem modelki, ale podobam Mu się, bo nie raz to powtarzał. A jego ideał powinien mieć 90/60/90... Jeśli kocha to kocha Ciebie całą (!) a nie tylko Twoje ciało. I pamiętaj, że prawdziwa miłość zaślepia i wtedy nie widzi się drobnych mankamentów figury - ta druga osoba jest najpiękniejsza przez pryzmat miłości. Pozdrawiam i życzę szybkiego wyjaśnienia sprawy - albo pokocha taką jaką jesteś, albo spoakuj mu walizki i wyrzuć z serca.

Gość Idz dziewczyno
po rozum do glowy :) i przestan sie zamartwiac, a tego palanta skresl, bo szkoda na niego Twojego czasu

Gość Ten twój facet ...
wybacz, ale to jakiś kretyn, przecież ty masz niedowagę, przy twoim wzroscie taka waga, to wg mnie same kosci, powinnać przytyć przynajmniej 5 kg. Wiesz co zmień go na lepszy model bo on ma źle pod sufitem :-D, pozdrawiam Robi