Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowy_

jak całować

Polecane posty

Gość pureeeee
A co Wy tu dzieciaki o całowaniu gadacie, zamiast najpierw nauczyć się pisać poprawnie?! Specjalnie dla Was mała ściąga, podaję poprawną pisownię kilku wyrazów, w których jakże często robicie masakryczne błędy, że aż boli jak się na to patrzy. Bardzo proszę, pisze się: na pewno (na pewno z przerwą), alkohol (przez samo h), mężczyzna (przez ż, a nie sz), zacząłem (a nie zaczołem), wziąłem (nie: wziołem), moment (nie: momęt), mówić (przez ó), chodzić (a nie: hodzić), w ogóle (nie: wogule), przyjaciółka (przez ó), próbować (jak wyżej), porzucić (rz i u zwykłe), pomóżnie (tym razem ó i ż), umiem (a nie: umię). Na dziś tyle nauki wystarczy, szczegółnie, że wszak wakacje są, proszę wykuć na blaszkę i się nie kompromitować!!! ps. Robertuś - miły z Ciebie dzieciak, serio.

Gość Robertuś
heh noo jeśli chciałeś(łaś) obrazić wszystkich dyslektyków, to brawo. Bo widzisz nawet niekiedy dorośli mają z tym problemy, pozatym jeśli nie masz czym sie pochwalić, na ten przykład temat o całowaniu, to poprawna pisownia wyrazów jest niebywale błyskotliwym pomysłem.. przyznaje. Jak nie masz sie czym chwalić to nie pojeżdżaj sobie po innych, ja mam problemy z ortografią, ale czy mnie to tak aż bardzo interesuje? Staram się.. a tak propo co do dzieciaków, wiesz jak miałeś(łaś) pewnie tyle lat co np. ja to śmiano sie z Ciebie i teraz żeby pokazać swoją wyższość śmiejesz sie z nas. Najłatwiej krytykować kogoś, kto jest młodszy, a jeszcze łatwiej kogoś, kogo sie nie zna. Jeśli nie masz co robić to czukaj w tym tekście wszelakich błędów, bo pewnie zjadłeś(łaś) wszystkie rozumy.

Gość atlantycka
e tam... jak ktoś ma problem, to nie patrzy na ortografię. :)

Gość Klojtek
To może troszkę nie w temacie za co przepraszam. Otóż jest dziewczyna , która mi się podoba ale nie wiem jak zagadac...Właściwie to nic nie wiem:P Chodzi o to że chciałbym z nią byc ale nie wiem jak to okazac i jak sobie z tym poradzic.Poza tym jakiś czas temu mówiła mi że podoba jej się kolega z klasy, czy w takim układzie da się coś wogóle zrobic? Tak poza to mamy po 14 lat więc prosiłbym o taką raczej realną jak na nasz wiek odpowiedź(o ile taka opcja istnieje) Z góry dziękuję:)

Gość Robertuś
Więc Klojtek, nie odpowiem (nie na forum). Wysłałem Ci jednak listel a twój adres. Odpowiedz mi szybko. Także info dla Uli - również już odpisałem na wiadomość. Pozdrawiam ;]

Gość Robertuś
Kolejna odpowiedź na listela dokonana ;] Jeśli to czytasz, i 25.09.09. pisałaś do mnie, to już jest odpowiedź ;]

Gość Michaśś
Cześć wszystkim. Przeczytałem cały ten temat i podkusiło mnie aby napisać tutaj, ponieważ chodzę z dziewczyna już od 2 miesięcy.Bardzo ja Kocham i chce się z nią pocałować tak jak opisaliście tutaj w temacie. Oczywiscie mieliśmy już takie krótkie, małe pocałunki, ale chciał bym się zabrać do czegoś dłuższego. Rozumiecie myślę. Rozmawiałem z nią o tym było mi troche głupio ale wiem ze z nią mogę porozmawiać o wszystkim. I umuwiliśmy się ze spróbujemy to w tą sobotę, ja sie strasznie boje, może nie o to że ze mną zerwie bo tak źle może nie powinno być, ale że ją wystraszę i więcej już nie bedzie chciała tego robić. Jak bym mogł kogoś poprosić o jakaś prostą poradę jak się efektownie rozkręcić bym był bardzo wdzięczny :) P.S Przepraszam was za wszystkie błędy ale sam mam problemy z dysortografią.

Gość Robertuś
Takie umawianie się jest niezbyt dobre.. czy wszystko co w was romantyczne będzie planowane? Poatym nie stresowałbyś się tak, gdyby miało wyjść to samo z siebie.. powiem tak, nic na siłe nie cuduj... jak masz jakieś głębsze pytania pisz mi na maila.

Gość gfgfdgfgf
Ja mam nieco ponad 19 lat, nigdy się nie całowałam, raz na imprezie jakiś chłopak zaczął mnie całować ale się odsunęłam (dzięki Bogu, bo potem i tak miałam "moralniaka", mimo, że to on całował mnie - a trwało to jakieś 2 sekundy :P)

Gość hah ...xD
wlóz jej kutasa do ryja i bedzie dobrze... zamknie sie na chwile i bedzie zaskoczonaa heh.. xDD

Gość Robertuś
Tak.. rozsądek, mądrość i inteligencja aż tryska z tej wypowiedzi.. Rzeczywiście imponujące..

Gość niki14
Ja zaniedługo to zrobie:) podziele sie spotrzeżeniami :) bardzo sie boje.....

Gość Robertuś
Strach paraliżuje, po pierwsze, nie bać się tylko poddać emocjom ;]

Gość Robertuś/Sohrom
Jakby co to zmieniam NickName :} pisać pisać.. nie tylko w tematyce ale w ogóle ;]

Można prosić o e-mail do Robretuś/Sohrom?? nie mogę nigdzie znaleźć. Pozdrawiam i dzięki.

Gość Sohrom
sohrom@windowslive.com

Gość Krystek ;)
chlopie powiem ci tak jak ja miamel swoj pierwszy pocalunek to bylo cudownie niby tez tak mowilem nie poptrafie ale to samo wychodzi :) z tego co wiem to moj piwerwszy pocalunek byl boski tak mi powiedziala partnerka z ktora to zrobilem i wyczyla w nim ze ja pozadam :) choc z nia nie bylem i nie jestem ale nie powiem cos mnie do niej ciagnie:)

Gość Krystek ;)
pureeeee ty kurwa jestes dorosly ze mowisz dzieciaki??? cwelu... tu sie pomaga ludzia a nie uczy ich ortografi ... ja tez robie bledy i mam w to wyjebane kazdy mnie rozumie . a ty jestes zwyklym pedalkiem i jedynie co calowales to psa ..

Gość Sohrom
Mineło niedawno 3 lata, ja nadal jestem z tą którą pocałowałem pierwszy raz, i tyle też czasu co wiem pisze tu ;] u mnie bez zmian i powiem więcej - jak ktoś chce pisać nie tylko o pocałunkach, to dawać ;]