Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZCZYTNOo

STOSUNEK PRZERYWANY

Polecane posty

Gość SZCZYTNOo

Co o tym sądzicice? Wybrałam? taki rodzaj antykoncepcji. Pewnie zaraz usłyszę pełno wyzwisk itp. Moi znajomi kochają się tak przez 3 lata i .. nic. Wiem że to nie najlepszy środek antykoncepcyjny, ale jak się kocham z gumką to ... boli. Z tabletkami to dużo zachodu było. Jestem roztrzepana wiec zdarzało mi się zapomnieć itd.

Gość a nie sądzisz że to
odbije się na waszym zdrowiu psychicznym??

Gość stosunek przerywany to
NIE JEST ŚRODEK ANTYKONCEPCYJNY!!

Gość SZCZYTNOo
przepraszam , rzeczywiscie bzdurę napisałąm;) No tak, tylko mój chłopak twierdzi ze to dobry sposób. Nie raz słyszałąm i nie raz mówiłam , że w tym płynie który nawilża członek znajdują się niewielkie ilości plemników. Ale to go nie wzruszyło za bardzo. On 'kończy" zawsze na zewnątrz tak że musi jeszcze kilka razy ręką ruszyć ;) ale ... ja wiem co słyszałam. I Rzeczywiście zamiast cieszyć się sexem ... zawsze po nim mam minę jakby mi krzywdę zrobił.

Gość sSZCZYTNOo
Najlepsze są później wkręty .... po dwóch dniach ja już widzę że mi się brzuch powiększył ... pójdę do miasta a tam , gdzie nie spojrzę kobiety w ciąży, albo z wózkami. Paranoja hehe ;) Niech wpisują się osoby które [kochają się w taki sposób]. Dzięki. Pozdrawiam serdecznie :*

kochana to daj mu przeczutac jakis jeden artykul na ten temat, niech sie przekona w jak wielkim jest bledzie, znam mnostwo osob ktore tak zaszly ;-( musisz z nim porpzmawiac szczerze i jesli cie kocha i mu na tobie zalezy to zmieni zdanie, ajesli dalej bezie sie upieral przy swoim to czas na zastanowienie sie, przeciez obydwoje musicie z tego czerpac przyjemnosc nie myslac o konsekwencjach!

Gość tosia12345
jak to z tabletkami za duzo zachodu?? sa najskuteczniejsze i najbezpieczniejsze. idziesz do ginka albo ginki, dostajesz mase recept zapasowych z tabletkami, nastawiasz budzik w komoreczce i tak przez 21 dni kazdego miesiaca. to dla Ciebie za duzo???;) to baaardzo leniwa musisz byc. A wiec jesli nie to to sproboj zastrzyk hormonalny ,raz na trzy miechy dostajesz w pupe igielke.