Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziony kobietami

Kobiety i złe traktowanie

Polecane posty

Cóż ----MYSTY-----to bardzo źle świadczy o kobietach , nie uważasz? A poza tym potwierdza słowa ZAWIEDZIONEGO KOBIETAMI, że szukają brutali i lalusiów.Daleka jestem od głoszenia bzdur, że mądry =brzydki, ładny=głupi.

Gość Katia...
KMD----to raczej mężczyźni są wzrokowcami...

KMD, to nie chodzi o to, że brutal ma być przystojny. To chodzi raczej o to, że z kobietami wam nie wychodzi nie ze względu na to jakie są kobiety tylko jak Wy (sorry) wyglądacie. A ponieważ nie przyjmujecie do siebie, że jestecie małoatrakcyjni to najlepiej powiedziec, że kobiety są takie a takie. A mówiąc małoatrakcyjni nie chodzi mi p bycie przystojnym, bo czasami zmiana stylu ubierania sprawia, że facet wygląda inaczej

Gość Katia...
Barzdo się mylisz i przede wszystkim uogólniasz.Wygląd i kasa są ulotne i trwałego związku się na tym nie zbuduje. Jeżeli będziesz obwiniał nas kobiety za sowje niepowodzenia, to do niczego nie dojdziesz. Przeanalizuj swoje dotychczasowe kontakty z kobietami i spróbuj wyciągnąć wnioski. albo zapytaj jakiegoś przyjaciela czy na pwno wina zawsze leży po stronie kobiet, które spotykasz. może też byś musiał dać coś z siebie...

Mysty-------------------wygląd nie jest wykładnikiem atrakcyjności człowieka, lecz ciała.Jak kobieta chce mieć piękne cialo w domu, to tylko tego szuka.Nieprawdą jest - mam prawo sie z tym niezgadzać- że ktoś jest samotny , ale nie będzie, jak zmieni styl ubioru.Kobiety potrafią być takie durne, jak opisal autor topiku.

Gość Katia...
Jejku a kto Ci powiedział, że jesteś paskudny??? Jeżeli nie akceptujesz siebie,to nikt nie będzie Cię traktował serio..Co niby jest z Tobą nie tak??? Przecież ludzie są tacy róźni i zawsze znajdzie się osoba,która lubi to, co ty uważasz za swoje jakieś niedociągnięcie. Głowa do góry!!!

KMD, doskonale wiesz o co chodzi i teraz se tak będziesz pisał. Nie wiem jak wyglądasz, czym się zajmujesz ale z wypowiedzi strasznie mi przypominasz mojego kumpla - łysina z zakolami, byle jakie sweterki, wymiete spodnie, potwornie krzywe zęby. Młody chłopak a wygląda jak pan Kaziu spod budki z piwem. Tak, według niego kobiety są wredne, patrzą tylko na wygląd, itp, itdety-bzdety. Jak on to opowiadał o milosci, o prawdziwych uczuciach. Powiedziałam mu, żeby zacząl startować do tych \'bardziej\' inteligentnych dziewczyn, niekoniecznie blond pięknosci. I wiesz co mi odpowiedział - jeszcze nie jestem takim desperatem, żeby uganiać się za dziewuchą w brylach lub z nadwaga. Więc wybacz. Zeby konbieta spojrzała inaczej na mężczyznę trzeba takiej iskierki, pociągania. Widocznie jeszcze takiej nie znalazleś. Ale nie opowiadaj takich pierdoł o kobietach, bo to nieprawda

Gość Katia...
Mysty----święte słowa.

Gość TAAAAAAAAAA....
TO NIE PIERDOŁY TYLKO PRAWDA.

Córko Księżyca, \'Daleka jestem od głoszenia bzdur, że mądry =brzydki, ładny=głupi\' a chyba w powyższych wypowiedziach to głosisz, twierdząc , że kobieta szukając ładnego ciała szuak tylko tego, z tego więć wniosek ładny= pusty. Jak dla mnie to bezsensowne rozumowanie. Myślę, że kobiety jak i mężczyźni potrafnią być durne. I obłudne. A uogólnianie jeszcze nikomu nie wyszło na dobre

Gość TAAAAAAAAAA....
MYSTY-----------------CHYBA ZAPOMNIALAS O CZYM DYSKUSJA.NIE POWIESZ MI ZE NIE MA BABEK KTORE NIE POZWALAJA SIE DOBROWOLNIE I POWOLI ZABIJAC MEZUSIOM BRUTALOM.

MYSTY----źle zrozumiałaś.Chodziło mi o to , czym kobiety ( mężczyźni) kierują się w doborze partnerów : czyli jeśli wyznacznikiem wartości człowieka jest ciało, to takie osoby - kierujące sie tym kryterium - nie maja szans, by POZNAĆ tą drugą osobę, bo ich nie obchodzi, kto jaki jest, ale jak wyglada, nie ważne, czy jest bawidamkiem, wazne, by był piękny. I na odwrót- nie mają szansy na to POZNANIE, nawet , jak ktoś jest piękny i dobry - bo one nie widzą ani zła , ani dobra, tylko piękno lub brzydotę. Nie wiem czy jasno się wyraziłam - czy teraz już rozumiesz, ale zapewniam cię, że to nie tak , jak wcześniej zrozumiałas.

KMD --> Twoim podstawowym bledem jest wlasnie to, co przyjales do wiadomosci. Kobiet zwracajacych glownie uwage na wyglad jest tak samo duzo, jak mezczyzn ktorzy patrza tylko na zgrabne d... Tymczasem wiadome jest, ze to co dla mnie brzydkie dla innej osoby bedzie mialo nieodparty urok. To ze uwazasz sie za nieatrakcyjnego sprawia, ze z gory zakladasz porazke. A to z kolei prowadzi do niskiej samooceny i braku pewnosci siebie. A mozesz mi wierzyc, ze kobiety nienawidza mezczyzn o tych cechach, czyli poprostu \'ofiar losu\'.

Gość marycha legalna
Nie wypominamy młodości i nie dajemy znaku równości , czyli młodość=głupota.Jest młody i jeszcze nie trafił na właściwą dziewczynę. Ja swojego męża p[oznałam w wieku 24 lat i to było pierwsze poważne uczucie. Wcześniej nie było nic poważnego, nie wychodziło.Czy to musiało wynikac z mojej niedojrzałości, ?może przeciwnie czekałąm na tego właściwego. I powiem Ci drogi autorze, ze od 97roku, jestem zakochana. Nic mi nie mineło,mojemu mężowi tez.może w naszych relacjach troche się zmieniło, ale na lepsze.Troche potrwało nim sie dopasowaliśmy.Warto było czekać, a nie wikłać się w związek ,który na pewno nie dałby mi tego szczęscia.Dużo od nas zależy co z uczuciem i miłością zrobimy, to dar który trzeba cenić i pielęgnować, a nie traktowac jak rzecz nam z góry należną.

Gość sprawa jest prosta
A może mu po prostu śmierdzi z gęby? I stąd te ucieczki dziewcząt przy blizszym kontakcie... :D