Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumkaaa

NIGDY NIE KOCHAŁAM SIE BEZ GUMKI I MAM BPYTANIE DO DZIEWCZYN

Polecane posty

Gość gumkaaa

Czy naprawde czuć róznice kiedy kobieta kocha sie z gumką, a bez....???

Gość rotfle
mój chłopak też woli bez :)

Gość noooo
bez jest mi o niebo lepiej- jego skóra jest w tym miejscu cudownie gładka, czuć rozkoszne ciepełko, nie ma takiego gumowego tarcia, po gumce często mam podrażnienie a tak nic złego się nie dzieje. Tylko że jak już tak popróbujesz to ciężko się wraca do gumki w płodnym czasie....

Gość hej hej hej hej hej hej
A ja nie probowalam bez i sexik mi sie bardzo podoba;)

Gość jasne ze lepiej
jest bez. Ja czuję różnicę. No i koniec z podraznieniami po gumkach. Jedynie to zostaje lekii dyskomfort, z tym co zawsze pozostawało w prezerwatywie. Ale ogólniej jest lepiej:)

Gość BEEEZZZ
Oczywiście że czuć różnicę:)jest o wiele przyjemniej:):)A co do podrażnień. To jak dziewczyna jest za "sucha"(w sensie mało wilgotna) to i bez gumki może sie nabawić obtarć.Ja wolę bez ale z oczywistych powodów niestety muszę częściej z gumką niż bez Umcia,umcia pękła gumcia:D:D:):) hehe

Gość richterin Barbara Salesch
Ja nie czuję żadnej różnicy , prawdopodobnie dlatego , że w środku jest u mnie bardzo wilgotno. Ale facet owszem , czuje , bo wyraźnie woli bez gumy

Gość hjhccbcbcbc
a ja czuje duza roznice bez gumki jest mi znacznie przyjemniej... nie ma otarc, jest duzo duzo lepiej....

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
ja lubie bez, jak mnie cieplutka sperma zalewa od środka,

Gość ja tak uwazam
gdy sprobujecie bez gumek to juz chlopak nie bedzie chcial zakladc...bo kazdy woli bez!

z gumka to tak jakbys sobie wsadzala kij od miotly :) ( nie wiem - bo nigdy nie wsadzalam :P ) a bez... ojoj - dzwonie po mojego bo juz mi sie chce :P

Powiem tobie tak - sex to nie sport, sex bez uczucia nic nie znaczy, jest jałowy :-D

Gość zzzzzzzzzz
bez gumki - duzoooo lepiej. wiem, mam porównanie długodystansowe;) (pół roku gumy, pozniej tabletki) ale uwaga, seks w gumkach, po rozsmakowaniu w "bez" jest taki sobie:)

Gość Ach to ja
Czuje się:/ niesety.wrażenia sa mniejsze... No i nie czuć najfajniejszego-to kiedy partner ma ejakulację- uwielbiam to..a w gumce nie czuć;/ No i ten zapach gumy..Odrażający... Ale bez kondonów w pigułce inaczej się nie da:)

Gość ko.ez
Nie ma różnicy, jeśli chodzi o odczucia. Mój facet również nie widzi problemu w używaniu gumek. Podrażenienia? Może jesteście za mało nawilżone, są na to sposoby. A jak któraś mówi, że czuje, jak jej facet ma wytrysk, to tylko śmiać się pozostaje! Pochwa jest unerwiona tylko przy wejściu :D.

Gość gość
Ja wolę bez, dla mnie zdecydowana różnicą. Tylko że ha tylko z mężem się kocham i mam do niego zaufanie.

Gość gość
Dla mnie największa różnica jest w odczuwaniu temperatury. Bez czujesz ten gorąc w pochwie. Pochwa jest bardzo ciepła w środku, ale prezerwatywa jakoś izoluje tę temperaturę. Pomyśl sobie jakbyś rękę w rękawiczce włożył do wiaderka z ciepłą wodą, a jakbyś włożył rękę bez rękawiczki do tej samej ciepłej wody. Taka jest różnica.

Gość gość
Jak byłam nastolatką to tylko w gumce się kochałam a teraz wolę bez gumki, lubię jak mi się facet spuszcza do środeczka.