Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalraaa

CYTOLOGIA I BADANIE NA HVP/tego brodawczaka ble - ILE KOSZTUJE??

Polecane posty

Gość kalraaa

ide zaraz do ginekologa i ostatnio jak bylam poł roku to placilam jakos 20 zl za cytologie.... iel wy placicie?? bo nie wiem, moze znowu zrobia podwyzke i zaraz zaplace 50 zeta ??

Gość nebo
płacę 20 złotych za cytologię.

Gość abc123
up

Gość nebo
Dodam,że wcześniej płaciłam 40 złotych to zależy od ginekologa.

Gość kalraaa
dziewczyny, bylam wlasnie pare dni temu, dowiedzialam sie czegos bardzo waznego - otoz na jesieni rusza specjalny program dla kobiet majacy na celu wykrywanie w cytologii takze tego virusa, ktory jest na 2 miejscu po raku piersi, rak na ktorego najczesciej umieraja kobiety. do rozwoju tego raka przyczynia sie wlasnie ten virus, brodawczaka ludzkiego. dlatego, zagadajcie swoich ginekologow, ja chodze do niesamowitej kobiety normalnie w przychodni, nie place za wizyte i dzieki niej dowiedzialam sie,ze od jesieni rusza taki program i badania maja byc bezplatne :)

Gość keskese25
kalraaa mozesz napisac gdzie przyjmuje taka super pani doktor? Bede b. wdzieczna

Gość kalraa
powiem ze w trójmieście, a dokładniej w gdańsku. jak jestes z tego regionu to moge dalej podac info

Gość leonka443
samo badanie w centrum np robienia różnych testów kosztuje 180zł. Ale przy pobieraniu cytologi u ginekologa też wyjdzie wynik tego. Ja za wizytę u ginekologa zapłąciłam ostatnio 170zł. Badanie usg dwa rodzaje w tym. Duzo nie.

Gość eeecos tamm
na hpv juz specjalistyczne ok 150zl