Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_27

Kiedy na zwykłym usg brzucha widać juz ciążę?

Polecane posty

Gość ja_27

Miałam dziś robione usg jamy brzusznej. Jestem w ciąży w 8 tygodniu,powiedziałam o tym pani doktor, która to usg robiła (robione było na potrzeby towarzystwa ubezpieczeniowego, a nie zlecone przez ginekologa), ale pani doktor powiedziała, że ciąży nie widzi?Dlatego pytam w którym tygodniu byłoby to widoczne :)

Gość sabcial
dziwne w 4 tygodniu ciąża powinna być widoczna a w 8 tygodniu to już wogóle, chyba ta Pani Doktor nie umiałą robić USG. Zmień lekarza. Dobra rada.

usg jamy brzusznej wykaże ciążę dopiero jak macica urosnie...podejrzewam ze ok. 5miesiaca, tak lekarze sie wtedy przestawiaja z dopochwowego na brzuszne

Miałam robione zwykłe usg w 5. tygodniu ciązy i lekarz stwierdził ciążę. Nawet zdjęcie dostałam.

Gość o jeny
W 5 miesiacu? Skad takiewiesci masz dziewczyno?! W 5 miesiacu dziecko juz sie kopie, rzuca i ma 20cm!

Gość o jeny
A z wewnetrznego schodzą po pierwszym usg! Chyba, ze sprzetcienki, albo chcesz co tydzien usg!

napisałam, ze podejrzewam...wywnioskowałam po tym, jak ginekolodzy robia usg. ale post brzusia mnie wywiódł z niewiedzy:)