Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zijjaaa

stres w sesji, redbulle, kawy, malo snu a okres

Polecane posty

Gość zijjaaa

jestem tuz po sesji, w koncowce w zasadzie. Ostatnio pilam duzo napojow energetyzujacych i kawy, staram sie ejsc dobrze, ze snem roznie. Stres jest oczywisty. Nie spalam z mopim chlopakiem, choc inne pieszczoty mialay miejse, ale wrecz w starannych warunkach - rozsadnie. Okres spoznia sie 5 dzien tzn liczac ze okres trwa 28 co nie znaczy ze zawsze tak dokladnie. Mialam bole brzucha jak przedokresem, teraz w pochwie znajduje się nieduzo gestej bialej substabcji, bezzapachowej (nie ejst to grzybica). Nie mam mdlosci, nie bola mnie piersci. Co w tej sytuacji?? Czy okres moze sie duzo opozniac w zwiazku ze stresem? Glupie moze pytanie w moim wieku, ale jakie sa dokladne objawy tu przed krwawieniem, jak wygląda wydzielina w pochwie prze krwawieniem?? Czy jest odczuwana wlasnie taka suchość z nieduża ilosćia gestszej sbstancji??

Gość balbina=
mam tak po kazdej sesji....nie przejmuj sie!!

Gość majka 24
Balbinko....niby bez powodu tak panikuje w sumie:( ale to dla mnie dziwne...nic mnie teraz nie boli, a 2 dni temu mojchloak stweirdzil, ze mam powiekszony biust (moze dlatego ze mam miec okres. a moze dlatego ze prawie 2 tygodnie sie nie widzielismy:() Czyli ile mniej wiecej moze mi sie spoznic??

miałam bardzo podobną sytuację...tyle, ze mnie okres spoźniał się 10 dni...zrobiłam test -wynik ujemny, posżłam do lekarza i teraz jestm na luteinie na wywołanie okresu! poczekaj jeszcze troszkę i wybierz sie do lekarza

Gość majka 24
Do Balbinki zijjaaa = majka 24:) Zalozylam drugi Topik na forum pod innym pseudo:):):)

Gość majka 24
Wierze ze macie racje:) w koncu nie mam nastu lat i uwazam na siebie w trakcie pkontaktu z chlopakiem. Pewnie gdyby nie to ze on mi sie spoznia i jest sesja to nie pomyslalabym o tym nawet:) Poza tym czekamna wynik egzaminu od ktorego zalezy moje byc nie byc na uczelni i z chlopakiem tez mam problemy czy bedziemy czy nie:( Stad moze to wszystko naraz:)

Gość duszeńka_073
kup sobie rescue remedy doktora bacha to sie uspokoisz, a jak stres minie to faktycznie okres powinien od razu przyjsc, bo jak sie kobieta nakreca, to go niie ma i nie ma...