Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakusia........

Novynette.Czy dobrze na nie reaguje jesli...

Polecane posty

Gość kakusia........

biore od niedawna Novynette.Slyszalam ze maja bardzo mala ilosc hormonow,i dlatego czesto po nich sa plamienia.Otoz nie mam tych plamien,czuje sie dobrze.czy to oznacza ze tabletki sa do mnie dobrane??a moze nie dzialaja tak jak powinny??

Gość asiora
ja biore novynette bardzo dlugo i sa psoko nic mi po nich nie jeste nie tyje nie chudne jest ok !!!!!!!!!! :) szkoda ze nie sa tansze :)

tez nie miałam plamien po novynette i jest ok:) a poza tym na pewno gin powiedział,ze MOGA wystapic plamienia,a tzn,ze nie musi ich byc.Nie masz sie czego obawiac.

Gość mala blondyneczka
ja tez biore novynette juz dlugo i mialam plamienie na poczatku, przy pierwszym opakowaniu. ale to jest normalne tak jak i to ze nie ma plamien. moj organizm bardzo dobrze przyjal te tabletki, nie przytylam (wrecz schudlam:) ), urosly mi troszke piersi.

Gość kakusia.....
no chcialabym, zeby dobrze sie przyjely tak na dluzej.ja kupuje moje za 24 zl....hihi,chcialabym po nich utyc...to w sumie jedyny skutek uboczny jaki chcialabym zeby mnie dotyczyl :) a kochalyscie sie "od pierwszej" tabletki??

:) Witam własśnie w poniedziałek (13.02) zaczełam je brać. Jak narazie jest wszystko ok i niep poczułam jakiejkolwiek zmiany:) Ale to przecież dopiero ppoczątek , mam nadzieje , że bedzie ok i nie bede musiała zmieniać na inne:) Pozdrawiam:))

Gość kakusia....
ja biore 2 tyd i czuje sie swietnie.piersi troche bola ale to normalne.mam nadzieje ze trafilam w 10 :)

Gość deja vu
Ja biore od niecałego roku, przy pierwszym opakowaniu troszke plamiłam, miałam też gdzieś tak po tygodniu przez jakies dwa, trzy dni nudności, troszke dół mnie łapał, ale nie wiem czy napewno po tabletkach. Przy nastęnych opakowaniach wszystko było ok, z wyjątkiem zmiennych humorów raz na czas i skłonności do dołów bez powodu, ale tak jak pisze to nie był częsty problem. Natomiast przy opakowaniu które teraz własnie mi sie skończyło czułam sie nienajlepiej, zwłaszcza jeśli chodzi o zachowanie, tzn, byłam dość nerwowa, z byle powodu potrafiłam ryczeć pół nocy itd. Myślałam ze po dłuższym czasie brania organizm sie przyzwyczaja, ale widać nie do końca, albo mam już dość tych tabletek po prostu. Nie wiem czy za tydzień wezmę kolejną.

hej:) witam ponownie;p jestem już po 3 opakowaniu za momencik zaczynam 4 :D i jak narazie to mi one pasują , wszystko ok . Okres we czwartki, nie boli mnie podczas okresu brzuch/ a kiedyś potwornie!/ jakby co to ja polecam ... =====> chociaż każda z nas jest inna i nigdy nie wiadomo jak organizm przyjmie tabsy;P pozdrawiam

koncze pierwsze opakowanie. za tydzien ostatnia pigulka. i plamienia juz od tygodnia wlasciwie tak jakby niekonczacy sie okres.. a humory to mam takie ze szok.. rozszarpalabym kazdego kto mi stanie na drodze a za chwile jestem smutna. kosmos poprostu. ja juzn nie chce tych plamien bo szalu mozna dostac :( i to jest normalne?

Gość Natalia07
Hej dziewczyny mam do was pytania. Bo 6 dnia przerwy braia tabletek kochalam sie z chlopakiem... po 1 opakowaniu. Czy wtedy tez jestem zabezpieczona? troche się martwie...:/